Másik énem
✦ Multiváltó ✦
Felhasználónév:
Jelszó:
Üzenőfal
✦ Itt felejtett gondolatok ✦
Kedves vendégek!
Játékos karaktereink közül, akinek szüksége volt szerelmi szálra, testvérre, jókomára már hirdetett.
Hirdetéseiket itt találjátok:
Usereink keresettjei
Játékos karaktereink közül, akinek szüksége volt szerelmi szálra, testvérre, jókomára már hirdetett.
Hirdetéseiket itt találjátok:
Usereink keresettjei
Gyorslinkek
✦ Ugrás a segédlethez ✦
Tollvonások
✦ Legfrissebb irományok ✦
VILÁGUNK ADATAI
✦ Statisztika ✦
Legújabb felhasználó: Lust
Jelenleg összesen 5071 hozzászólás olvasható. Összesen 37 regisztrált felhasználónk van.
Meglepetés menyasszony
Element of Freedom
2 posters
2 / 2 oldal
Meglepetés menyasszony
Element of Freedom
2 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
  ❱❱
Diaval Murkrow
❱❱⌛ 2024-06-22, 17:27
Meglepetés menyasszony
Evangeline & Diaval
Épp, hogy túléltem, minden porcikám sajog, de a bensőmben felhúzott fal még így is szilárdan áll biztonságot nyújtva a számomra. Talán még a halálom pillanatában sem engedem lerombolni. A bizalmatlanságom nem véletlen, de nem egyszer mentette meg az életem. Jól esne most egy kis víz, úgy érzem, rettentő szomjas vagyok, de amikor a nővérke meg akar itatni, mint valami magatehetetlent, lefogom a csuklóját. Értem én, az a dolga, hogy ápoljon, de már éber vagyok. Annak ellenére, hogy az én arcomon egy csekélyke mosolykezdemény sem látható, ő derűsen viszonozza pillantásomat. De itt nincs helye az ellenkezésnek.
- Attól még inni menni fog egyedül is. Nem vagyok magatehetetlen, mint látja. - siklik le a pillantásom a csuklót átfogó kézfejemre, amit el is engedek, hogy a pohárért nyúljak. Nem akarok én modortalan lenni, de rühellem, ha tutujgatni próbálnak, mikor már nincs rá szükség.
- Sajnálom, ha mogorvának tűnök, de nem szoktam hozzá az ilyesmihez. De ha valamiben a segítségére lesz szükségem, okvetlenül jelzek. - teszem még hozzá finoman ámde határozottan, miután feltornáztam magam nagy nehezen az ágyban, hogy azért mégse érezze magát kellemetlenül. Elvégre ő csak a munkáját végzi. Hangos elmélkedésemre felelet is érkezik, elmeséli, miképp kerültem ide. A hangja dallamos és nyugtató. Végre a nevét is megtudom, jómagam érdeklődöm meg. Ezt azért illene tudnom. A gyógyfőzettel kapcsolatban viszont elővigyázatos vagyok, de talán látszódik is rajtam, mert mielőtt átnyújtaná nekem a fiolát, maga iszik bele. Nem gondolom alapvetően, hogy méreg van benne, de nem iszom én se össze mindenfélét. És ezután a sok főzet után egy falat leves se menne le a torkomon. Legalábbis most bizonyosan nem. Viszont biztos tud valamit ez a lányka, ha az anyám maga választotta őt az ápolásomra annak ellenére, hogy szómágus és nem gyógyító. Hétszentség, hogy így van, a családom, különösen a Mordwin fele még elővigyázatosabb, főleg a bácsikám halála óta.
- Ez még menni fog Miss Lindvall, ha a mosakodás nem is. - mormogom az orrom alatt, mikor a számhoz tolja a fiolát, bár azt sem tudom, férjnél van e. Majd kijavít, ha nem Miss, hanem Mrs. Kiiszom az üvegcse tartalmát, ha már muszáj, de most sem hagyom, hogy megitasson, nem vagyok olyan, mint Farid barátom fivére, akinek a csorgó nyálát is folyton törölgetni kell. Elég, ha a mosakodásban a segítségemre lesz, már amennyiben nem szégyenlős. Bár tán nem az, gondolom nem az anyám törölgette át a testem, míg öntudatlanul feküdtem. Azt ráhagyom, mert balga sem vagyok, az én érdekem is, hogy minél előbb rendbe jöjjek és visszatérhessek a határra, illetve tovább tervezhessem az Adolfina Pesadillas elleni bosszúmat. Nem hagyhatom sokáig fellélegezni az öreglányt. Hallgatom a szavait és közben megfogalmazódik bennem pár kérdés. Mikor közli, hogy a szüleim meglátogatnak ma este, kelletlenül felsóhajtok. A legkevésbé sincs most kedvem nemzőm képét bámulni és a hülyeségeit hallgatni.
- Lehet, hamarabb fog kelleni az a főzet. - motyogom halkan az orrom alatt. Jobb, ha alszom, mikor megjelenik. Bár az anyámmal azért jó lenne váltani pár szót, meg a véreimmel is, kivéve, ha az Maraban.
- Miért lett gyógyító, mikor a szómágia az, melyhez a legprecízebben ért? - teszem fel végül neki hirtelen az egyik kérdést, mely szöget ütött a koponyámba. Közben rám jön a szükség is, de tán csak nem fogok az alsómba vizelni.
- Most viszont szükségem lenne a segítségére. Hív a természet. Elkísérne a mosdóig? - húzom le magamról a takarót, rákészülve arra, hogy istentudja hány nap után ismét lábra álljak.
- Hány napig is voltam eszméletlen? - kérdem meg összevont szemöldökkel.
- Attól még inni menni fog egyedül is. Nem vagyok magatehetetlen, mint látja. - siklik le a pillantásom a csuklót átfogó kézfejemre, amit el is engedek, hogy a pohárért nyúljak. Nem akarok én modortalan lenni, de rühellem, ha tutujgatni próbálnak, mikor már nincs rá szükség.
- Sajnálom, ha mogorvának tűnök, de nem szoktam hozzá az ilyesmihez. De ha valamiben a segítségére lesz szükségem, okvetlenül jelzek. - teszem még hozzá finoman ámde határozottan, miután feltornáztam magam nagy nehezen az ágyban, hogy azért mégse érezze magát kellemetlenül. Elvégre ő csak a munkáját végzi. Hangos elmélkedésemre felelet is érkezik, elmeséli, miképp kerültem ide. A hangja dallamos és nyugtató. Végre a nevét is megtudom, jómagam érdeklődöm meg. Ezt azért illene tudnom. A gyógyfőzettel kapcsolatban viszont elővigyázatos vagyok, de talán látszódik is rajtam, mert mielőtt átnyújtaná nekem a fiolát, maga iszik bele. Nem gondolom alapvetően, hogy méreg van benne, de nem iszom én se össze mindenfélét. És ezután a sok főzet után egy falat leves se menne le a torkomon. Legalábbis most bizonyosan nem. Viszont biztos tud valamit ez a lányka, ha az anyám maga választotta őt az ápolásomra annak ellenére, hogy szómágus és nem gyógyító. Hétszentség, hogy így van, a családom, különösen a Mordwin fele még elővigyázatosabb, főleg a bácsikám halála óta.
- Ez még menni fog Miss Lindvall, ha a mosakodás nem is. - mormogom az orrom alatt, mikor a számhoz tolja a fiolát, bár azt sem tudom, férjnél van e. Majd kijavít, ha nem Miss, hanem Mrs. Kiiszom az üvegcse tartalmát, ha már muszáj, de most sem hagyom, hogy megitasson, nem vagyok olyan, mint Farid barátom fivére, akinek a csorgó nyálát is folyton törölgetni kell. Elég, ha a mosakodásban a segítségemre lesz, már amennyiben nem szégyenlős. Bár tán nem az, gondolom nem az anyám törölgette át a testem, míg öntudatlanul feküdtem. Azt ráhagyom, mert balga sem vagyok, az én érdekem is, hogy minél előbb rendbe jöjjek és visszatérhessek a határra, illetve tovább tervezhessem az Adolfina Pesadillas elleni bosszúmat. Nem hagyhatom sokáig fellélegezni az öreglányt. Hallgatom a szavait és közben megfogalmazódik bennem pár kérdés. Mikor közli, hogy a szüleim meglátogatnak ma este, kelletlenül felsóhajtok. A legkevésbé sincs most kedvem nemzőm képét bámulni és a hülyeségeit hallgatni.
- Lehet, hamarabb fog kelleni az a főzet. - motyogom halkan az orrom alatt. Jobb, ha alszom, mikor megjelenik. Bár az anyámmal azért jó lenne váltani pár szót, meg a véreimmel is, kivéve, ha az Maraban.
- Miért lett gyógyító, mikor a szómágia az, melyhez a legprecízebben ért? - teszem fel végül neki hirtelen az egyik kérdést, mely szöget ütött a koponyámba. Közben rám jön a szükség is, de tán csak nem fogok az alsómba vizelni.
- Most viszont szükségem lenne a segítségére. Hív a természet. Elkísérne a mosdóig? - húzom le magamról a takarót, rákészülve arra, hogy istentudja hány nap után ismét lábra álljak.
- Hány napig is voltam eszméletlen? - kérdem meg összevont szemöldökkel.
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Diaval Murkrow
- Striga
Nekromanta - ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
Karakteraktivitás :Tartózkodási hely :BoszorkányvölgyPlay by :Sam Riley - Kapcsolat
Vélemények
Evangeline M. Lindvall likes this post
  ❱❱
Evangeline M. Lindvall
❱❱⌛ 2024-06-09, 20:27
Meglepetés menyasszony
Diaval & Evangeline
Volt időm mások elbeszéléséből megismerni Diaval körvonalait. Nem a jellemét, a természetét. Vagyis nem az igazi lényét. Ám annyira elegendő talán, hogy tudjam; hajszálnyit sem fog megbízni bennem. No és... eddig is csak azért tűrte el az érintésem, mert nem volt magánál. A gyógyítók megmentették az életét. Az én feladatom lett az ápolása és hogy segítsek neki újra erőre kapni. A láza lassan meg fog szűnni, ahogy a sebei begyógyulnak majd. Ehhez viszont szükséges naponta többször is megmosdatnom őt. Diaval sebeit újra és újra le kell kezelni, ahogy a véraláfutásokat és zúzódásokat is. De ezek a kenőcsök és oldatok csak akkor használnak igazán, ha fürdik is az ember. Nem baj. Diaval ráér rádöbbenni arra, hogy én már térképszerűen ismerem minden porcikáját. Bár leendő férjjelöltem most igencsak sápadt és erőtlen, le is fogyott és a testét számtalan heg és sebhely szántja át; meg kell hagyni; nem rossz darab. A modoráról már hallottam eleget. Viszont azt is tudom, hogy számára is kényszer lesz ez a házasság. Ám valószínűleg ő is, ugyan úgy, mint én is; meghajlik a család akarata előtt. Különös. Mindig azt mondták rólam, hogy szolgalelkű vagyok, de ez távol áll az igazságtól. Nagyon távol.
Amikor Diaval magához tér és inni kér, vizet töltök neki és segítek inni a pohárból. Ráfog a csuklómra és szemembe fúrja rideg tekintetét. ~Kezdődjék a játszma.~ Viszonozom tekintetét, de afféle derűs apró mosollyal az ajkamon; amitől rövid időn belül kiborulnak a Diaval - féle morcos emberek.
- Erre semmi szükség Diaval. Tartogassa az erejét későbbre. A nehezén már túl van szerencsére; de még messze a teljes gyógyulás. A sebei még nem gyógyultak be teljesen.
Adok neki inni, így vagy úgy. Megvárom, amíg elkínlódik kicsit magával és ha hagyja végre, akkor segítek neki azzal a pohár vízzel. Nem gondolnám róla, hogy komoly ok nélkül képes lenne bántani. De idővel kénytelen leszek teljesen kiismerni őt. Délután úgyis jönnek megint a szülei látogatóba. Majd ők elmondják a hírt, hogy ki is vagyok valójában. Felkelek az ágya mellől és a gyógyfőzetet tartalmazó üvegért megyek; tényleg csak pár lépésnyit a szobában. Amivel is vissza ülök leendő uram ágya mellé.
- Az első két napot a Murkrow rezidencián töltötte, a koven gyógyítói ott segítettek magán. Tegnap délután hozták át ide, valóban az édesanyja kérésére. Ez is a gyógyulást segíti elő. Kaptam gyógyfőzeteket, kenőcsöket és megkértek, hogy ápoljam. A bejárónője finomat főzött, a kérésemre levest is; ha éhes lenne.
Kihúzom a dugót a gyógyfőzetet tartalmazó üvegcséből és egy kortyot megiszom belőle. Jól láthatóan fogyasztom el, hogy Diaval megbizonyosodjon a biztonságosságáról. Persze, be is vehettem éppen előtte valamit, ami engem megvédene a káros hatásoktól.
- Evangeline Lindvall. Anyai ágról Langerak, de jómagam szómágus vagyok.
Az orra elé tartom utána az üvegcsét, hogy nyugodtan megszagolhassa. Nekromantaként úgy sejtem, valamennyit ért a mérgekhez. Nos igen, nem vagyok gyógyító, de azért értek hozzá. Viszont kérdés: miért ápolná őt egy olyan nő, aki nem gyógyító; hanem szómágus?
- Vérapasztó főzetet két órával ezelőtt ivott, ez most gyulladáscsökkentő főzet, hogy ne menjen fel megint a láza. Borsmenta és Bazsarózsa is van benne, többek között. Három óra múlva adok majd megint egy keveset a Vérfakasztó főzetből; hogy ne üssék egymást a hatóanyagok. Akkor időszerű lesz a mosakodás.
Igyekszem megfelelni minden kérdésére, épp ezért a mosoly is csak apró az arcomon. A szájához tartom az üveget, hogy tudjon belőle inni.
- Délután jönnek látogatóba megint a szülei. A testvérei közül nem tudom, ki jön most el, ők nem mondtak semmit tegnap. Estére van Álomhozó főzet kéznél, hogy nyugodtan tudjon aludni, legalább pár órát. Úgy láttam szükség lesz rá.
Diaval szűkszavúsága mellett ő beszédesebbnek tűnik; ami talán nem is olyan nagy baj. Mosakodás után ott lesz majd megint a gyulladáscsökkentő kenőcs, amiben van egy jókora adag fájdalomcsillapító is. Ennyi idő alatt Diaval pedig csak össze rakja a tényállást fejben. Meg van izzadva persze, hiszen a gyulladás még dolgozik a szervezetében. De közel sem olyan izzadt, s kicsit sem büdös; mintha nem fürdött volna több napja. Az sem véletlen, hogy a férfin csupán egy szál alsónadrág díszeleg. Az annyi mint annyi. Bár lehet, hogy Diaval annyira meg fog lepődni azon, hogy én mosdatom és gondoskodom róla; hogy hirtelen felpattan az ágyából és megpróbál elrohanni.
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Evangeline M. Lindvall
- Striga
Szómágus - ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
Karakteraktivitás :Tartózkodási hely :Murkrow rezidenciaPlay by :Lily James - Kapcsolat
Vélemények
Diaval Murkrow likes this post
  ❱❱
Diaval Murkrow
❱❱⌛ 2024-06-08, 23:45
Meglepetés menyasszony
Evangeline & Diaval
Nem kell eltelnie sok időnek, hogy realizálódjon bennem a szituáció. No meg, hogy megtaláljon a fájdalom. De ami nem öl meg, az megerősít. Minden esetre rohadtul fáj. Viszont aki soha sem kockáztat, az nem is jut előrébb az életben. Ha nem tettem volna, még mindig Desdemona játékszere volnék. Most már tudom, hogy egy démon eszén is túl lehet járni, ha kellőképp meg tudod játszani magad. Tanulságos volt, de rájöttem, néha jobb sötétben kettyinteni, legalább olyasvalakit képzelhetsz oda közben, akire fel is áll a szerszám. És az semmiképp sem az exed. Még véletlenül sem. Úgy vélem, ha már ilyen gondolatok fogalmazódnak meg a fejemben, annyira szarul mégsem lehetek, de tévedni ugye striga dolog, beismerni se szégyen. Amikor megpróbálok felülni, éles fájdalom hasít a mellkasomba. Óvatosan emelem meg a fejem és sandítok a dunyha alá, meztelen felsőtestem gézzel van átkötve, úgy érzem magam, mit egy feltámadt múmia. Talán az is vagyok. Komótosan kifújva a levegőt ereszkedem vissza, közben oldalra pillantok és a nővérkét kezdem el méregetni, aki épp a poharamba tölti a vizet. Mikor a fejem alá nyúl, hogy megitasson, sokat mondó tekintettel nézek rá, sötét szembogaraim az ö barnáiba fúrom.
- Erre semmi szükség. Egyedül is menni fog. - szorítok rá picit a csuklójára, olyan kecses és vékony, attól tartok, összetöröm. Bár hamar rájövök, jelenleg egy bolhafing is erősebb a szorításomnál, ennyi erővel, ami most a karomba jutott, még egy befőttes üveg tetejét sem tudnám lecsavarni.
- Veszem észre. - húzom el a számat az erőtlen szóra. De mit is várok, majdnem beledöglöttem az akcióba.
- Az viszont igaz. Örülök neki, hogy itt ébredtem és nem a családi birtokon. Ahh... - nyögök fel kelletlenül, miközben próbálom feljebb tornázni magam az ágyon. Mondjuk ülő pozícióba.
- Biztos anyám műve, ismer már, tudja, hogy az utolsó hely, ahová mennék, az a Murkrow rezidencia. - jegyzem meg, mintha bármi köze volna hozzá a nővérkének.
- Mi a neve? - érdeklődöm meg tőle, mert csak nem kéne nővérkézni, szólítsuk már nevén, ha már ő is tudja az enyémet.
- Miféle gyógyfőzetről van szó? - teszem fel a további kérdést. Hiába, nem bízom senkiben sem, csak jómagamban, nem szokásom elfogadni semmit sem ismeretlenektől, még abban az esetben sem, ha ilyen angyali arccal áldotta meg őket a természet.
- Erre semmi szükség. Egyedül is menni fog. - szorítok rá picit a csuklójára, olyan kecses és vékony, attól tartok, összetöröm. Bár hamar rájövök, jelenleg egy bolhafing is erősebb a szorításomnál, ennyi erővel, ami most a karomba jutott, még egy befőttes üveg tetejét sem tudnám lecsavarni.
- Veszem észre. - húzom el a számat az erőtlen szóra. De mit is várok, majdnem beledöglöttem az akcióba.
- Az viszont igaz. Örülök neki, hogy itt ébredtem és nem a családi birtokon. Ahh... - nyögök fel kelletlenül, miközben próbálom feljebb tornázni magam az ágyon. Mondjuk ülő pozícióba.
- Biztos anyám műve, ismer már, tudja, hogy az utolsó hely, ahová mennék, az a Murkrow rezidencia. - jegyzem meg, mintha bármi köze volna hozzá a nővérkének.
- Mi a neve? - érdeklődöm meg tőle, mert csak nem kéne nővérkézni, szólítsuk már nevén, ha már ő is tudja az enyémet.
- Miféle gyógyfőzetről van szó? - teszem fel a további kérdést. Hiába, nem bízom senkiben sem, csak jómagamban, nem szokásom elfogadni semmit sem ismeretlenektől, még abban az esetben sem, ha ilyen angyali arccal áldotta meg őket a természet.
- Striga
Karakteraktivitás :Tartózkodási hely :BoszorkányvölgyPlay by :Sam Riley - Kapcsolat
Vélemények
  ❱❱
Evangeline M. Lindvall
❱❱⌛ 2024-06-07, 22:00
Meglepetés menyasszony
Diaval & Evangeline
Nem akartam férjhez menni. A gondolataim az élet más egyéb területein kalandozott; de eszemben sem volt összekötni magam valakivel. Voltak romantikus érzéseim, pillanataim és igen, felötlött bennem a hogyan tovább kérdése is. De ahogy jött, úgy múlt is el. Váratlanul ért az a tény, hogy már oda lettem ígérve. Egyik napról a másikra kellett össze pakolnom minden holmimat - nem volt több tucat bőröndöm ez tény - s el kellett költöznöm. Nem otthonról, mert nem mondhattam egyik helyet sem sokáig annak, ahol eddig éltem. Érkezésem napján pedig egy újabb váratlan hír várt, s nem kicsit döbbentem meg: Diaval, akit férjemnek szántak, eltűnt. Beköltöztem, gyakorlatilag vendégként; s teltek-múltak a napok, hetek... A Murkrow család kedvesen bánt velem, így végül is nem volt okom a panaszra. Bár voltak dolgok, amik miatt aggódtam; de nem lettem depressziós ebben a házban. Ahol tudtam, segítettem; mint eddig is mindenhol. Leginkább a család női tagjainak, akik szüntelen imádkoztak a fiú hazatéréséért. Így velük imádkoztam, beszélgettünk és ők meséltek. Sokat játszottam nekik zongorán és a csellón is, szinte már komplett zeneterápiát állítottam föl számukra. Nem bántam semmit, szerettem játszani. S valahol legbelül talán még meg is kedveltem a családot, ami nem az enyém volt. Még nem. A maguk különös és sötét módján olyanok voltak, mint bármelyik másik család. Titkok, rejtélyek, fájdalom és boldogság.
Végül egy nap Diaval hazatért, ám az öröm rövid ideig tartott. A fiatal férfi; leendő férjem; élet és halál mezsgyéjén egyensúlyozgatott és bizony vesztésre állt. A gyógyítók nehézségek árán, de vissza tudták őt tartani az utolsó nagy zuhanástól. Ám még mindig gyenge. A képeken, amiket láttam róla, épp csak árnyéka hajdanvolt önmagának. Önként ajánlottam fel hát a segítségemet, mást úgysem tehettem. Ha nem őhozzá, hát máshoz adtak volna férjül a családban, az pedig... Nos, az már tényleg túlzás lett volna. Diaval testvéreit kissé megismerve... nem, nem. Köszönöm, de nem. Ez a kismadár nem verdes a szárnyaival a kalitkájában, nem akar szabadulni. Hiszen a kalitka látszólagos biztonságában nem érzékeli a rabságot.
Diaval szobájában ülök, az ágya melletti székben csendesen olvasgatok. Néha rá-rápillantva, van-e valamilyen változás az állapotában. Egyszer csak zihálni kezd, mire felállok én is a székből. Szemei felpattannak, de újszülöttként hunyorognak csak a világra. Hirtelen lett sok a fény. Egy intő mozdulattal húzkodom beljebb a sötétítő függönyöket és csak résnyi helyen hagyok némi fényt beszűrődni. A kandallóban is ropog a tűz, mert bár Diaval lázzal küszködik, az állandó melegre szüksége van. A mosdatótál mellől felkapom az egyik törlőt és a vízbe mártom, kicsavarom. Diaval érezheti az arcán annak kellemes hűvösét, ahogy megtörlöm a homlokát is. Vizet kér.
- Máris hozom.
Töltök a pohárba, bár csak félig. Majd a jobb kezem a feje alá csúsztatom és segítek neki a fejét kicsit megemelni. A poharat az ajkához illesztem és picit megdöntöm, hogy inni tudjon. Apró kortyonként engedem neki, nehogy félre nyeljen. Bár így is meg van erre az esélye, de a víz miatt nem lesz baja.
- Ha szomjas még Diaval, akkor adok a gyógyfőzetből. Most még magas a láza és nagyon erőtlen; de már itthon van. Biztonságban.
Gyógynövényekből készült főzet is elő van készítve a szobában, ízre sem rossz. Az áfonya segít elviselhetővé tenni. Sok más egyéb szer is készenlétben áll Diaval gyorsabb felépülésének érdekében.
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Evangeline M. Lindvall
- Striga
Szómágus - ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
Karakteraktivitás :Tartózkodási hely :Murkrow rezidenciaPlay by :Lily James - Kapcsolat
Vélemények
Diaval Murkrow likes this post
  ❱❱
Diaval Murkrow
❱❱⌛ 2024-06-06, 21:59
Meglepetés menyasszony
Evangeline & Diaval
- Nem futhatsz el Diaval! Előlem nem futhatsz el, te is tudod. - hallom meg azt az utálatos hangot, minden oldalról, előlről, hátulról, fentről, lentről is. Mindenhol őt hallom, de nem látom. A sötétség nem szűnik, a fájdalom sem, de nem adom meg neki magam, pedig érzem, hogy közeledik, a repedtfazék hang egyre közelebbről szól hozzám.
- Megvagy! - kuncog fel, majd éles fájdalom hasít a jobb lábamba.
- Te vagy az én kedvenc játékszerem. - érdes kacaja visszhangzik a térben, de mindjárt elnyomja fájdalmas üvöltésem.
- Add nekem a szíved és szabad leszel, mint a madár. - búgja a fülembe.
- Nem adom! - üvöltöm fel, majd hirtelen felpattannak szemhéjaim és éles fény mossa el a látásom. A karom ösztönösen kapnám a látókám elé, de nem megy. Súlyosnak érzem, mintha valami lenyomná. Pillanatokig csak lázas zihálásom hallom, de érzem, hogy valami vagy valaki más is van a helyiségben mellettem. És az ösztöneim nem szoktak csalni. Neszezésre leszek figyelmes.
- Ki van itt? - kérdem meg rekedtes hangon, mielőtt kitisztulna a látásom. Körbenézek a helyiségben, ismerősnek tűnik, hisz a saját szobám az. Viszont az ágyam mellett ücsörgő lány már semmiképp sem ismerős. Halvány ideám nincs arról, ki lehet. Próbálok felülni az ágyon, de nem igazán megy, valljuk be, mocsok szarul érzem magam. Ekkor eszembe jut, mi is történt és ha emlékeim nem csalnak, akkor nem csak szarul érzem magam, de úgy is festhetek, mint egy kupac latrinatöltelék. Igazából szerencsés vagyok, hogy ennyivel megúsztam. De elértem a peremvidéket. Épp csak annyi erőm volt, hogy átvetődjek a védőfalon. Aztán elsötétült minden, mintha csak pilácsot oltottak volna. De valaki csak felkapart, mert most itt fekszem az ágyamban. Ámbár még mindig nem tudom, ki ez a fiatal lány, akiből velem ellentétben sugárzik az életerő. Talán egy ápoló, ki más lehetne?
- Kérhetek egy pohár vizet? - tekintetem az éjjeliszekrényen megcsillanó kancsóra esik.
- Megvagy! - kuncog fel, majd éles fájdalom hasít a jobb lábamba.
- Te vagy az én kedvenc játékszerem. - érdes kacaja visszhangzik a térben, de mindjárt elnyomja fájdalmas üvöltésem.
- Add nekem a szíved és szabad leszel, mint a madár. - búgja a fülembe.
- Nem adom! - üvöltöm fel, majd hirtelen felpattannak szemhéjaim és éles fény mossa el a látásom. A karom ösztönösen kapnám a látókám elé, de nem megy. Súlyosnak érzem, mintha valami lenyomná. Pillanatokig csak lázas zihálásom hallom, de érzem, hogy valami vagy valaki más is van a helyiségben mellettem. És az ösztöneim nem szoktak csalni. Neszezésre leszek figyelmes.
- Ki van itt? - kérdem meg rekedtes hangon, mielőtt kitisztulna a látásom. Körbenézek a helyiségben, ismerősnek tűnik, hisz a saját szobám az. Viszont az ágyam mellett ücsörgő lány már semmiképp sem ismerős. Halvány ideám nincs arról, ki lehet. Próbálok felülni az ágyon, de nem igazán megy, valljuk be, mocsok szarul érzem magam. Ekkor eszembe jut, mi is történt és ha emlékeim nem csalnak, akkor nem csak szarul érzem magam, de úgy is festhetek, mint egy kupac latrinatöltelék. Igazából szerencsés vagyok, hogy ennyivel megúsztam. De elértem a peremvidéket. Épp csak annyi erőm volt, hogy átvetődjek a védőfalon. Aztán elsötétült minden, mintha csak pilácsot oltottak volna. De valaki csak felkapart, mert most itt fekszem az ágyamban. Ámbár még mindig nem tudom, ki ez a fiatal lány, akiből velem ellentétben sugárzik az életerő. Talán egy ápoló, ki más lehetne?
- Kérhetek egy pohár vizet? - tekintetem az éjjeliszekrényen megcsillanó kancsóra esik.
- Striga
Vélemények
  ❱❱
Diaval Murkrow
❱❱⌛ 2024-06-06, 21:04
Diaval Murkrow háza
Itt játszanak: Evangeline és Diaval
Diaval viktoriánus korabeli otthona a Mordwin klán területének azon felén helyezkedik el, mely a legtávolabb esik a családi háztól.
- Striga
Vélemények
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Ajánlott tartalom
- ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
- Kapcsolat
Vélemények
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|