Másik énem
✦ Multiváltó ✦
Felhasználónév:
Jelszó:
Üzenőfal
✦ Itt felejtett gondolatok ✦
Kedves vendégek!
Játékos karaktereink közül, akinek szüksége volt szerelmi szálra, testvérre, jókomára már hirdetett.
Hirdetéseiket itt találjátok:
Usereink keresettjei
Játékos karaktereink közül, akinek szüksége volt szerelmi szálra, testvérre, jókomára már hirdetett.
Hirdetéseiket itt találjátok:
Usereink keresettjei
Gyorslinkek
✦ Ugrás a segédlethez ✦
Tollvonások
✦ Legfrissebb irományok ✦
VILÁGUNK ADATAI
✦ Statisztika ✦
Legújabb felhasználó: Lust
Jelenleg összesen 5071 hozzászólás olvasható. Összesen 37 regisztrált felhasználónk van.
Meglepetés menyasszony
Element of Freedom
2 posters
1 / 2 oldal
Meglepetés menyasszony
Element of Freedom
2 posters
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
  ❱❱
Diaval Murkrow
❱❱⌛ Tegnap 11:26-kor
Meglepetés menyasszony
Evangeline & Diaval
Terhes nekem ez az egész szituáció, de meghallgatom a lányt, aki kiönti nekem a lelkét. Legalább megtudok róla egy, s mást, mivel gyakorlatilag egy idegen a számomra és mégis össze kell majd vele kössem az életem, meg kell osztanom vele a házam és az ágyam. Szavait hallva rá emelem a tekintetem.
- Elég szomorú. Szerintem te ennél sokkal több vagy. Igaz, nem ismerlek. De nem kell, hogy a családod által rád aggatott bélyeg határozza meg az életedet. - jegyzem meg egy sóhajjal kísérve. Mindig is gyűlöltem ezt. Ha valakit megbélyegeztek, ráadásul valami olyasmi miatt, amiről nem tehetett. Engem is értek atrocitások ifjúként, nem is egy az akadémia falain belül. Jobbára azért, mert egy idő után szótlanná, befordulóvá váltam és a kéretlen érintések elől szinte menekültem. De megvolt a magam oka rá.
- Nem te tehetsz róla. Nem te tehetsz az édesanyád haláláról. - jelentem ki határozottan és pontosan tudom, most még nem hiszi el, mert egész életében az ellenkezőjével traktálhatták, de ha elégszer mondogatom én is az ellenkezőjét, talán elindul benne a változás folyamata.
- És előttem nem kell mindig mosolyogj. Ha nem esik jól, ne tedd. Kérlek. Itt önmagad lehetsz. A bánatos önmagad is. - jegyzem meg csak úgy mellékesen, mert az azért feltűnt, hogy mindig mosolyog, akkor is, ha a téma nem épp megmosolyogtató. Talán ő a mosolya mögé rejti az érzelmeit.
- Ebben igazat adok neked. Nem ismerlek. Elnézést, ha félreértelmeztelek. - tekintetem ismét a plafonra siklik. Ebben nem tudok vele vitatkozni, de erőm sincs most másokkal vitatkozni. Elég mozgalmas volt ez a nap a számomra és úgy érzem, elfáradtam. Nyilván ismer nekromantákat, én is ismerek elementálokat, de attól még nem tudom a cipőjükbe képzelni magam és nem is akarom. Megvan a magam nyűgje. Mindenkinek megvan. Nem vagyunk egyformák. Vegül alkut ajánlok neki, de ő emeli a tétet némiképp. És bár elég korrekt, mégis meglep a tény, hogy így ismeretlenül is közeledni akarna felém. Hiába hozakodik elő a szükségletek kielégítésével, de vajon tényleg nem fogja tolakodásnak venni, ha együtt akarok hálni vele? Nem vagyok biztos benne. Viszont legyen így. Ő mondta ki. Azt hiszi, hogy talán változni fognak a dolgok, de ezt nem tudom megígérni neki, hisz ismerem magamat. Majd rájön magától, ahogy én is, milyen is ő valójában. Kinyújtom a jobbom egy kézfogásra, de még nem rázok kezet vele.
- Hagy pontosítsak kicsit. Az egy év az esküvőnk napjától kezdődik. Egyébként korrekt alku ez. Megígérem, hogy tisztelni foglak és nem fogok más nőhöz közeledni, csak hozzád. A többi pedig a jövő zenéje. Mást nem tudok előre ígérni, de nem leszek tartózkodó. Minden férfiúi kötelezettségemnek eleget fogok tenni, amennyiben te is tartod magad az adott szóhoz. - válaszolom és csak azután rázok finoman kezet vele. Igazából fogalmam sincs, kivel is ráztam kezet, örülök, ha egy napja ismerem. Eddig is másnak hittem, ami valójában. Tehát nagyon lutri ez az egész és nincs ínyemre, de abból, ahogy ápolt, amilyen finoman gondoskodott rólam, úgy érzem nem egy gonosz boszorkát kapok magam mellé. A mosolya pedig kedves, bár nem mindig őszinte.
- Mesélnél még magadról? Te mondtad, nem ismerlek még, akkor engedd, hogy megismerjelek. Hisz jóformán csak pár órája tudtam meg, hogy össze kell kössem veled az életem. Így elég nehéz helyzetben érzem magam. - kicsit arrébb helyezkedem az ágyon, ha jobban kényelembe akarja magát helyezni, hisz nemsokára úgyis ez lesz az ő fekhelye is. És így legalább én is elkezdhetem szokni az ő közelségét.
- Elég szomorú. Szerintem te ennél sokkal több vagy. Igaz, nem ismerlek. De nem kell, hogy a családod által rád aggatott bélyeg határozza meg az életedet. - jegyzem meg egy sóhajjal kísérve. Mindig is gyűlöltem ezt. Ha valakit megbélyegeztek, ráadásul valami olyasmi miatt, amiről nem tehetett. Engem is értek atrocitások ifjúként, nem is egy az akadémia falain belül. Jobbára azért, mert egy idő után szótlanná, befordulóvá váltam és a kéretlen érintések elől szinte menekültem. De megvolt a magam oka rá.
- Nem te tehetsz róla. Nem te tehetsz az édesanyád haláláról. - jelentem ki határozottan és pontosan tudom, most még nem hiszi el, mert egész életében az ellenkezőjével traktálhatták, de ha elégszer mondogatom én is az ellenkezőjét, talán elindul benne a változás folyamata.
- És előttem nem kell mindig mosolyogj. Ha nem esik jól, ne tedd. Kérlek. Itt önmagad lehetsz. A bánatos önmagad is. - jegyzem meg csak úgy mellékesen, mert az azért feltűnt, hogy mindig mosolyog, akkor is, ha a téma nem épp megmosolyogtató. Talán ő a mosolya mögé rejti az érzelmeit.
- Ebben igazat adok neked. Nem ismerlek. Elnézést, ha félreértelmeztelek. - tekintetem ismét a plafonra siklik. Ebben nem tudok vele vitatkozni, de erőm sincs most másokkal vitatkozni. Elég mozgalmas volt ez a nap a számomra és úgy érzem, elfáradtam. Nyilván ismer nekromantákat, én is ismerek elementálokat, de attól még nem tudom a cipőjükbe képzelni magam és nem is akarom. Megvan a magam nyűgje. Mindenkinek megvan. Nem vagyunk egyformák. Vegül alkut ajánlok neki, de ő emeli a tétet némiképp. És bár elég korrekt, mégis meglep a tény, hogy így ismeretlenül is közeledni akarna felém. Hiába hozakodik elő a szükségletek kielégítésével, de vajon tényleg nem fogja tolakodásnak venni, ha együtt akarok hálni vele? Nem vagyok biztos benne. Viszont legyen így. Ő mondta ki. Azt hiszi, hogy talán változni fognak a dolgok, de ezt nem tudom megígérni neki, hisz ismerem magamat. Majd rájön magától, ahogy én is, milyen is ő valójában. Kinyújtom a jobbom egy kézfogásra, de még nem rázok kezet vele.
- Hagy pontosítsak kicsit. Az egy év az esküvőnk napjától kezdődik. Egyébként korrekt alku ez. Megígérem, hogy tisztelni foglak és nem fogok más nőhöz közeledni, csak hozzád. A többi pedig a jövő zenéje. Mást nem tudok előre ígérni, de nem leszek tartózkodó. Minden férfiúi kötelezettségemnek eleget fogok tenni, amennyiben te is tartod magad az adott szóhoz. - válaszolom és csak azután rázok finoman kezet vele. Igazából fogalmam sincs, kivel is ráztam kezet, örülök, ha egy napja ismerem. Eddig is másnak hittem, ami valójában. Tehát nagyon lutri ez az egész és nincs ínyemre, de abból, ahogy ápolt, amilyen finoman gondoskodott rólam, úgy érzem nem egy gonosz boszorkát kapok magam mellé. A mosolya pedig kedves, bár nem mindig őszinte.
- Mesélnél még magadról? Te mondtad, nem ismerlek még, akkor engedd, hogy megismerjelek. Hisz jóformán csak pár órája tudtam meg, hogy össze kell kössem veled az életem. Így elég nehéz helyzetben érzem magam. - kicsit arrébb helyezkedem az ágyon, ha jobban kényelembe akarja magát helyezni, hisz nemsokára úgyis ez lesz az ő fekhelye is. És így legalább én is elkezdhetem szokni az ő közelségét.
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Diaval Murkrow
- Striga
Nekromanta - ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
Karakteraktivitás :Tartózkodási hely :BoszorkányvölgyPlay by :Sam Riley - Kapcsolat
Vélemények
  ❱❱
Evangeline M. Lindvall
❱❱⌛ 2024-10-21, 22:06
Meglepetés menyasszony
Diaval & Evangeline
Ha ártana neki a bor, nem adnék neki belőle. Ha már túlélte a raboskodást, nem én fogom eltenni láb alól.
Kérdésére válaszolok, amennyire telik tőlem és biztos lehet abban; hogy ezt a választ már átrágtam magamban. Nem meséltek túl sokat róla, de volt időm mindent alaposan átgondolni magamban. Így nem lep meg, mikor kibúvót keres mindkettőnk számára. Azt valahol kedves gesztusnak találom, hogy magára vállalja a válás hátrányait, hogy az én becsületemen ne essen folt. Valójában kész arra, hogy bármi áron megváljon tőlem, mihelyst lehetősége adódik rá.
- Az én életem az anyám halálával kezdődött. Az első pillanattól fogva, hogy az első levegőt magamba szívtam, már tisztátalan vagyok. Családom ezt a bélyeget nyomta rám, ettől nem szabadulok, bármit is teszek. Kitaszított vagyok, mióta csak megszülettem. Az én tisztaságom kár féltened.
Biccentem oldalra a fejem és a szemébe nézek. Elmosolyodom; hiszen nem tudhatja; hogy mi ment végbe rajtam egész eddigi életem során. Mosolyom kitart, mikor saját vacak életéről regél és arról, hogy az én jó hírem akarja megvédeni. Gondoskodik rólam, amíg kell és keressek magamnak másvalakit.
- Alig két órával ezelőttig szentül meg voltál győződve arról, hogy az ápolód vagyok. Semmi több. Most azt hiszed, hogy az én lelkem és életem tiszta, akárcsak a hó. Nevem patyolatfehér, akárcsak más egyebem. Nem ismersz Diaval Murkrow. Talán csak Averie az, aki ismer. Úgy ahogy. Tudom jól, hogy a nekromanták élete mennyire szar. Segítettem már a rémálmoknál. De legyen így. Alkut ajánlok.
Nem mondhatja kedves férj-jelöltem, hogy nem tudok alkudozni. Egész életem arról szól, hogy megtaláljam az egyensúlyt a tengernyi szar és a jó között; hogy ép elmével túléljek olyasmit, amiért valójában nem vagyok hibás.
- Egy év a mai naptól számítva, hiszen eddig valóban csak az ápolód voltam. Mától egy évig együtt élünk, megtartjuk az esküvőt és megpróbálunk meglenni békében egymás mellett. Nem utasítom el a közeledésedet, ahogy te sem az enyémet; bár itt nem csak a hitvesi ágyról van szó. Érhető módon mindkettőnknek vannak szükségletei és én tudok erről nyíltan beszélni. Nem keresem más karjában a boldogságot és a kielégülést sem. De cserébe azt kérem, hogy valóban tisztelj meg azzal, hogy te is így teszel. Legalább adjunk egy esélyt ennek a dolognak, talán kisül belőle valami jó. Egy év. Egy év alatt adok neked öt lehetőséget arra, hogy valamit kérj, vagy tilts nekem. Ahogy te is tőlem. Akkor egy év múlva megbeszéljük újra, mit szeretnénk valójában, mert egyikünk sem tudhatja még, hogy milyen lesz? Még az is kiderülhet, hogy te sem vagy olyan romlott, mint amilyennek hiszed magad. És én sem vagyok olyan tiszta, mint amilyennek most te látsz engem.
Nyújtom a kezem, mert ezt hajlandó vagyok megígérni neki. Nem adom könnyen magam, ezt jobb, ha már most az eszébe vési. Lehet, vagyok annyira konok és kemény fejű, mint ő. Talán még inkább az.
#Evareagok To: @Diaval Murkrow
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Evangeline M. Lindvall
- Striga
Szómágus - ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
Karakteraktivitás :Tartózkodási hely :Murkrow rezidenciaPlay by :Lily James - Kapcsolat
Vélemények
Diaval Murkrow likes this post
  ❱❱
Diaval Murkrow
❱❱⌛ 2024-10-20, 22:46
Meglepetés menyasszony
Evangeline & Diaval
Csak bámulom a plafont, majd szemeim a távolba révednek, ki az ablakon keresztül. Ha most alakot tudnék váltani, vajon elrepülhetnék messze innen, ahol senki sem ismeri a múltam? Ilyen és ehhez hasonló gondolatok fogalmazódnak meg bennem. Én...nem állok készen erre. A házasságra. Eddig elvoltam csendes kis magányomban, ha hiányom volt, kerítettem valakit, aki kielégítette a vágyaimat, de ezt a lányt nem szívesen használnám ki csak azért, hogy élvezetemet leljem benne. Egy idő után már várom, mikor kopogtat az ajtómon. Ezt sürgősen meg kell beszélnünk. Gondolom, a család már távozóra fogta, tisztában vannak vele, ezt meg kell emésztenem. Nem is kertelek, miután meghallom a kopogást és nyílik az ajtó. Hagyom, hogy letelepedjen mellém az ágyra, elvégre hamarosan osztozkodnom kell vele rajta. Mikor átnyújtja a poharat, csak egy félmosollyal bólintok. Fogalmam sincs, hogy ihatok e alkoholt ennyi gyógyszarra, de jelenleg nagy ívben letojom. Meg is húzom a poharat, majd miután a tartalmát kiittam, az éjjeli szekrényre pakolom. Felteszem az első kérdést és feszülten várom a válaszát. Megrázom a fejem a hallottak után.
- Ez édeskevés Evangeline. Maga...Te nem ilyen sorsot érdemelsz. Nem egy ilyen férjet. - nézek komolyan a szemeibe.
- Te olyan...tiszta vagy. - sóhajtok fel és próbálom megfogalmazni azt, miért is gondolom azt, hogy neki nem mellettem a helye annak ellenére sem, hogy már nincs egy olyan család, akihez őszintén tartozhatna. Viszont úgy jött le nekem, szabad akart lenni világ életében.
- Úgy érzem, képtelen vagyok ilyesfajta gyengéd érzésekre, mert csak gyengévé és sebezhetővé tesznek. És az én világomban ez egyenlő a halállal. De itt nem csak a szerelemről van szó. Nekromanta vagyok, így is folyton kísértenek a holtak. Üres vagyok és tökéletlen. Álmomban is rémeket látok. A munkám is veszélyes, de keresem a veszélyt, a véremben van, nem tehetek róla. Veszélyes életet élek. Elég szar nekronak lenni. - foglalom össze röviden és tömören, mi megy végbe bennem. Természetesen ez csak a felszín kapargatása, de van, amit jobb, ha csak én tudok.
- Én...nem vagyok...jó. Rothadok belülről attól a perctől kezdve, hogy a nekromanta erőm szabadjára lett engedve. És ebben nem hiszem, hogy tudsz segíteni. Csak elrontanálak és lehúználak magammal a mélybe. - teszem még hozzá és megdörzsölöm a halántékom, mielőtt előhozakodnék a megoldással, mely mindkettőnk számára előnyös lehet.
- Az esküvő meg lesz tartva, mert az ígéret mégiscsak ígéret. Viszont mivel ez csak szóban hangzott el, így a válásról gondolom nem esett szó benne. - tekintetem ismét az övébe fúrom.
- Csak egy évet lopok el az életedből Evangeline, ígérem. Utána szabadon távozhatsz és kereshetsz magadnak egy hozzád méltóbb strigát. Természetesen továbbra is gondoskodom majd a jólétedről, míg szükséges. Majd én elviszem a balhét, a te becsületeden nem esik folt, az enyémnek meg már úgyis mindegy. Ez így megfelel a számodra? - érdeklődöm meg és a kezemet nyújtom egy kézfogásra, hogy amennyiben elfogadja, kezet tudjak rázni vele. Én nem árulok zsákbamacskát. Ha életünk végéig hozzám lenne láncolva, csak használnám őt. A testét, amennyiben odaadná magát, de az nem egyenlő a szerelemmel. És ha nem adná, akkor máshol keresném a kielégülést. De ezt a tiszta lelkét nem kívánom bemocskolni akkor sem, ha ehhez az kell, hogy megutáljon.
- Ez édeskevés Evangeline. Maga...Te nem ilyen sorsot érdemelsz. Nem egy ilyen férjet. - nézek komolyan a szemeibe.
- Te olyan...tiszta vagy. - sóhajtok fel és próbálom megfogalmazni azt, miért is gondolom azt, hogy neki nem mellettem a helye annak ellenére sem, hogy már nincs egy olyan család, akihez őszintén tartozhatna. Viszont úgy jött le nekem, szabad akart lenni világ életében.
- Úgy érzem, képtelen vagyok ilyesfajta gyengéd érzésekre, mert csak gyengévé és sebezhetővé tesznek. És az én világomban ez egyenlő a halállal. De itt nem csak a szerelemről van szó. Nekromanta vagyok, így is folyton kísértenek a holtak. Üres vagyok és tökéletlen. Álmomban is rémeket látok. A munkám is veszélyes, de keresem a veszélyt, a véremben van, nem tehetek róla. Veszélyes életet élek. Elég szar nekronak lenni. - foglalom össze röviden és tömören, mi megy végbe bennem. Természetesen ez csak a felszín kapargatása, de van, amit jobb, ha csak én tudok.
- Én...nem vagyok...jó. Rothadok belülről attól a perctől kezdve, hogy a nekromanta erőm szabadjára lett engedve. És ebben nem hiszem, hogy tudsz segíteni. Csak elrontanálak és lehúználak magammal a mélybe. - teszem még hozzá és megdörzsölöm a halántékom, mielőtt előhozakodnék a megoldással, mely mindkettőnk számára előnyös lehet.
- Az esküvő meg lesz tartva, mert az ígéret mégiscsak ígéret. Viszont mivel ez csak szóban hangzott el, így a válásról gondolom nem esett szó benne. - tekintetem ismét az övébe fúrom.
- Csak egy évet lopok el az életedből Evangeline, ígérem. Utána szabadon távozhatsz és kereshetsz magadnak egy hozzád méltóbb strigát. Természetesen továbbra is gondoskodom majd a jólétedről, míg szükséges. Majd én elviszem a balhét, a te becsületeden nem esik folt, az enyémnek meg már úgyis mindegy. Ez így megfelel a számodra? - érdeklődöm meg és a kezemet nyújtom egy kézfogásra, hogy amennyiben elfogadja, kezet tudjak rázni vele. Én nem árulok zsákbamacskát. Ha életünk végéig hozzám lenne láncolva, csak használnám őt. A testét, amennyiben odaadná magát, de az nem egyenlő a szerelemmel. És ha nem adná, akkor máshol keresném a kielégülést. De ezt a tiszta lelkét nem kívánom bemocskolni akkor sem, ha ehhez az kell, hogy megutáljon.
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Diaval Murkrow
- Striga
Nekromanta - ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
Karakteraktivitás :Tartózkodási hely :BoszorkányvölgyPlay by :Sam Riley - Kapcsolat
Vélemények
  ❱❱
Evangeline M. Lindvall
❱❱⌛ 2024-09-28, 17:37
Meglepetés menyasszony
Diaval & Evangeline
Diaval meglepett azzal az apró mosollyal a szája sarkában, mikor kitartást kívántam neki az elkövetkező beszélgetéshez. Nos, igen. Úgy tűnik képes a mosolyra is. Lemegyek a földszintre és köszönök a családnak. A családomnak, lassan már itt tartunk, igen. Ők eltűnnek Diaval szobájában. Most, hogy őszinte legyek, érzek némi sajnálatot leendő férjem felé. Szegény épp, hogy túlélt megannyi szörnyűséget, most még azt is meg kell tudnia, hogy engem időközben a nyakába varrtak. Délutánra jár az idő és Diaval nem volt éhes. Igaz, elég sok gyógyfőzetet kapott és a folyadék eltelíti az embert. Most azonban egy ideig nem kap semmi ilyesmit. Épp csak készülődni kezdek a vacsorához; hátha Diaval megéhezik. A bejárónőt is haza küldtem már. Leendő szüleim s a többiek kevés időt töltenek el a fenti szobában. Ezek szerint a látogatás és a "megbeszélés" rövidre sikerült. Rövidre és tömörre. Diaval nagyijának száján elégedett mosolyt látok. Az édesanyjáén némi aggodalmat. Ő fordul elsőként hozzám és szól, hogy Diaval most némi magányra vágyik, mert pihennie kell. Elmosolyodom. Értem, amit értenem kell ebből. Momentán ne zavarjam őt. Érhető. Hagyni kell némi időt arra, hogy megemésszen egy ilyen hírt. Ha csak arra gondolok vissza, velem miként esett meg, megértem. Fűszeres vajban pácolok halat, egy adagot lesütök magamnak és salátával elcsipegetem vacsorára. Egymagam a konyhában persze, nem flancolok.
Késő délutánra jár az idő, lassan lemegy a Nap. Főztem egy teát, kortyolgattam, elszopogattam egy kanál akácmézet. Felment a szobámba, ahová már beállíttattam a zongorám. Halkan kezdtem el játszani s nem is állt szándékomban hangosabbra váltani. A megnyugtató dallam csendes esőként kopogott ujjaim alatt, ahogy újra kiadtam magamból aggodalmaim és reményeim. Szerelemre nem volt okom várni, de reménykedtem egyfajta bajtársi szeretetben. Hiszen ugyan abban a cipőben járunk, én és Diaval. Nem volt bús a dal, inkább reménykedő és szelíd. Fel sem tűnt, csak nagy sokára már, hogy sötétben játszom. Talán már egy óra is eltelt azóta, hogy így ülök, még gyertyát sem gyújtottam. A Hold fénye világított csak be az ablakomon. Ujjaim utolsókat játszottak a fekete-fehér billentyűkön. Majd lezártam a fedelét és lementem a konyhába. Töltöttem egy pohárka vörösbort és felmentem vissza az emeletre. Mély levegőt veszek és halkan bekopogok Diaval szobájába. Belépek az ajtón, de csak fél-lábbal; hátha nincs még ereje a beszélgetéshez. De beljebb hív, így belépek és behúzom magam mögött az ajtót. Diaval arrébb csúszik az ágyában, mintegy jelzi, hogy üljek le mellé. Nos igen. Jobb mint a széken ülni, mégis csak bizalmasabb. Még akkor is, ha csak ketten árválkodunk ebben a házban. Átnyújtom neki a poharat, miközben megbombáz a kérdéseivel.
- Egy kis szíverősítő. Bor, egyszerű bor, nem kevertem bele semmit. Van pár üveggel, gondoltam azért, mert ezt kedveli.
A kérdésére számítottam persze, de bevallom őszintén nem tudtam rá helyes és megfelelő választ adni. Számomra minden olyannyira képlékeny. Hiszen minden kimondott és nem kimondott szóval változik életem fonala. Arcom szelíd mosolya most inkább fél kicsit.
- Az én akaratom kimerül abban, hogy elfogadom a döntést és nem hozok szégyent egy olyan családra, ami már nem létezik. Vagy foggal és körömmel harcolok ellene, hasztalan. Más választásom nincs. Nem várok szerelmet, legfeljebb némi együttérzését és tiszteletet; amit képes vagyok viszonozni.
Az én neveltetésem azon alapult, hogy engedelmes legyek. Nem vagyok szolgalelkű, bár szeretettel megteszem másoknak azt, amit kérnek tőlem. Az akaratom erős és a lelkem mindentől függetlenül szabad.
- Az én családom halott. Amíg éltek, sem kaptam tőlük mást, csak a felelősség terhét. Nem voltak hosszú távú terveim mellettük; hiszen mindvégig tudtam, hogy egyszer majd valakire áttestálják a létezésem terhét. Az én neveltetésem ebben merült ki. Annyit tehetek mindössze, hogy a maga családja kedvéért bele megyek ebbe a házasságba. S talán elérek annyit, hogy társa és segítője legyek az életben.
#Evareagok To: @Diaval Murkrow WATERMARK
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Evangeline M. Lindvall
- Striga
Szómágus - ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
Karakteraktivitás :Tartózkodási hely :Murkrow rezidenciaPlay by :Lily James - Kapcsolat
Vélemények