Másik énem
✦ Multiváltó ✦
Felhasználónév:
Jelszó:
Üzenőfal
✦ Itt felejtett gondolatok ✦
Kedves vendégek!
Játékos karaktereink közül, akinek szüksége volt szerelmi szálra, testvérre, jókomára már hirdetett.
Hirdetéseiket itt találjátok:
Usereink keresettjei
Játékos karaktereink közül, akinek szüksége volt szerelmi szálra, testvérre, jókomára már hirdetett.
Hirdetéseiket itt találjátok:
Usereink keresettjei
Gyorslinkek
✦ Ugrás a segédlethez ✦
Tollvonások
✦ Legfrissebb irományok ✦
VILÁGUNK ADATAI
✦ Statisztika ✦
Legújabb felhasználó: Lust
Jelenleg összesen 5071 hozzászólás olvasható. Összesen 37 regisztrált felhasználónk van.
Moszkva
Element of Freedom
2 posters
1 / 1 oldal  ❱❱ Anammelech ❱❱ ⌛ 2024-10-30, 14:57 Igazán érdekes, hogy itt lelek valakire a fajtámból, bár mégsem olyan meglepő Moszkva sok mindenről híres, a bűntanyáiról is. Lucion pedig szinte még ide is illik. A markás szépfiú pofi olyan démont takar, akivel halandóként nem szívesen találkoznék. De mint a fajtársa, szívesen viselem vele a különböző eszmecseréket is. Okos és fondorlatos, még akár azt is mondhatnám, hogy olykor szívesen tanulnék tőle.
-Biztosan megoldják, hogy lefordítsák. Várj csak, ide hozom neked azt a könyvet.-felállok az asztaltól és át tipegek az üvegszilánkok között. Míg a pultban keresgélek leemelek egy üveg vodkát a polcról és két poharat is elveszek, amint meglesz a könyv vissza sétálok az asztalhoz. A panasz könyv az asztalra kerül, ha akarja onnan elveheti.
-Meghívhatlak?-teszem elé az egyik üres poharat és kinyitom az üveget, ha igent mond töltök először neki, majd a saját poharamba is.
-Összetett munka, de inkább hívjuk úgy, hogy kijavítom a hibámat.-kuncogok miután visszaülök a székre és megvonom keskeny vállaimat.
-Terméked? Mesélj drága Lucion, miről van szó?-vetem át egyik lábam a másik felett és az asztalra könyökölve támasztom meg államat, érdeklődve figyelem a démont, természetesen ha nemet mond nem fogom magam a földhöz verni. Bár tény és való, Lucion nem az a fajta, aki csak a levegőbe beszél. Talán kapok egy kis ízelítőt a dolgaiból.
-Egyébként meg nem tudom mit vársz az emberektől. Néha olyan... bénák... De talán a legjobb játékszerek még mindig messze a világon.-sóhajtok fel a végén és elveszem a poharat az asztalról, hogy megízleljem a híres orosz vodkát.
#anammelechreag
Jól jegyezd meg ezt a nevet:
Anammelech
-
Démon
Lélekvadász
- ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
Karakteraktivitás :
Play by : Adelaide Kane
-
Kapcsolat
Vélemények
  ❱❱ Lucion ❱❱ ⌛ 2024-10-23, 14:15 Hosszú élete alatt megannyi démonhoz volt már szerencséje, hajlamos volt arra, hogy elfelejtse őket, de talán ez nem is volt annyira meglepő. Túl sok fiatal pokollakó esett bele a kevélység bűnébe, túlbecsülték a saját fontosságukat, erejüket és végül mind ugyan úgy végezték. Vagy egy angyal vagy egy másik démon kioltotta az életüket. Habár az ostobákért nem volt kár, természetes kiválasztódás.
- Még megfontolom, sajnos az oroszom nem a legjobb. Nem kedvelem az orosz betűket. Talán nem fog gondot jelenteni, ha az arab abc-t fogom használni. Habár, sajnálatosan ahhoz, hogy írjak, át kellene sétálnom az üvegdarabokon. Nem szeretném, hogy kiszúrják a cipőm talpát.- kellemetlen lenne, ha úgy kellene sétálnia a hidegben, hogy beázhat a lábbelije.
- Érthető. Ha egy nagyobb munkára készülsz, tényleg hasznos lehet a pihenés, még a mi fajtánknak is.- természetesen nem kérdezett rá arra, hogy mégis mi lehet az a munka. A démonok közt is élet a privátszféra, főleg köztük élt, ők találták fel a hátba szúrást.- Üzleti megbeszélés céljából jöttem, hogy ápoljam a nemzetközi kapcsolatokat és ezt az országot is meg ajándékozzam a termékemmel. De ahogy elnézem ezt a helyet… az üzletfelemet meglepte egy riválisa és most fel kell keresnem egy másik vevőt. Rémesek ezek az emberek, nem tisztelik a másik idejét.- rosszallóan rázta meg a fejét.- De legalább a kávéjuk egész iható.
Lucion
-
Démon
Lélekvadász
Karakteraktivitás :
-
Kapcsolat
Vélemények Anammelech likes this post
  ❱❱ Anammelech ❱❱ ⌛ 2024-10-20, 16:08 Mindig is tudtam, hogy a ruszkiknál bizony iszonyatosan hideg tud lenni, így feltankoltam bunda béléssel, mégis átfúj a kabátomon a fagyos szél. A balett előadás után mégis esti sétára indulok és keringek a kihaltnak tűnő utcákon. Egészen addig, míg meg nem látok egy kitört ablaküveg darabot, megtorpanok, körbe nézek és fel is fedezek egy ismerős alakot az egyik ablak mögött. Arra veszem kopogós lépteimet és meg is szólítom Luciont. Szinte azonnal megemeli a fejét és rám pillant.
-Nem tévedsz, én vagyok az.-erősítek rá megérzéseire miközben aprót biccentek mellé.
-Oh! Így már minden világos. Szerintem is illdomos volna használni azt a panasz könyvet.-kuncogok és amint beinvitál megindulok a bejárat felé és kisvártatva csatlakozom hozzá.
-Kértem pár nap szabit Adrammelech-től, megint egy nagyszabású buliba vágunk bele. Tehát most pihenő céllal vagyok Moszkvában. És te?-villantom vissza a kérdést miközben a pult felé pislogok, hogy miből is lehetne még választani. Érdekelne egyébként, hogy mi is történt ezzel a hellyel.
#anammelechreag
Anammelech
-
Démon
Lélekvadász
Karakteraktivitás :
-
Kapcsolat
Vélemények
  ❱❱ Lucion ❱❱ ⌛ 2024-10-20, 13:08 Érezte azt, ahogy a füst megtölti a nyelőcsövét, végighalad a tüdök felé, kitölti azokat, majd a démon orrlyukain át távozik. Nem jelentett számára semmit se, nem volt ember, nem hatottak rá azok a betegségek, amik megfertőzhetik a halandókat. Mégis szívta őket, nem mintha bármit is remélhetett volna. Motorikus mozdulatok sorozata volt csupán, semmi más, másolja az emberei szokásokat, eltekintve attól, ahol ezt teszi, ténylegesen emberinek hathatott.
Ismeretlen hang ütötte meg a füleit, fejét arra fordította, ahonnan a nevét hallotta. Már csak ebből biztosra vette, hogy nem egy ember szólította meg, de nem is angyal. Kizárásos alapon csak egy fajtársa lehetett az.
Gyorsan végigmérte a nőt, hátha lát valami ismerős vonást, amiből következtetni tud arra, hogy kihez is van szerencséje. Pár pillanattal később felismerte a démont, bár azt nem mondaná, hogy ismeri, csupán tisztában volt azzal, hogy ki is áll az esőben, bár azt szokatlannak találja, hogy egyedül.
- Anammelechez van szerencsém, ha minden igaz. Vagy tévednék?- azzal nem veszíthet semmit se, ha rákérdez.
- Hogy ez?- végignézett a romhalmazon.- Ehhez pont nincs közöm. Bár ami igaz az igaz, hogy nem lehet túl sok mindenből választani. Nem tartom kizártnak, hogy mielőtt távozom, megkeresem a panaszkönyvet, saját magamat kellett kiszolgálnom és mit láthatod… nem mondanám, hogy hatalmas a tisztaság.- megengedett magának egy kis sötét humort.- Foglalj helyet és ha nem vagyok tolakodó, mi járatban? Így egyedül.
Lucion
-
Démon
Lélekvadász
Karakteraktivitás :
-
Kapcsolat
Vélemények Anammelech likes this post
  ❱❱ Anammelech ❱❱ ⌛ 2024-10-13, 21:32 Kértem pár napot Adrammelech-től, hogy pihenhessek még mielőtt elkezdeném keresni az elveszett ládikóját. Régen jártam már az oroszoknál, így arra vettem az irányt. De hogy miért? Magam sem tudom. Moszkvában az orosz balett nagyon közkedvelt, de hogy ne menjen minden simán kaptam egy apró feladatot így is. Mephistot kell felkutatnom,a legújabb hírek szerint ott tartózkodik. Mindenesetre első nap bizony eltekintek a feladattól, így beülök a színházba megnézni az aktuális előadást, majd azt követően elindulok a városba. Céltalanul lődörgök, összehúzom magamon a kabátot ahogy feltámad a szél, bizony vihar közeledik. Felsóhajtva körbe nézek, keresek egy helyet ahová behúzódhatok, észre is veszem a romokat. Vajon ott mi történhetett? Eltöprengve lépek arra, hátha találok még valamit. A kitört ablak mellé érve egy ismerőst látok az egyik asztalnál ülve.
-No lám csak. Lucion!-szólítom meg egy hamis mosollyal, körbe mutatok az ujjammal.
-Csak nem vandálkodtál egyet? Nem tetszett a kínálat?-felhúzom a kapucnit a fejemre mielőtt még jobban elázik a hajam, még nem lépek be az épületbe, kíváncsi vagyok rá, hogy a férfi emlékszik-e még rám?
#anammelechreag
Anammelech
-
Démon
Lélekvadász
Karakteraktivitás :
-
Kapcsolat
Vélemények
  ❱❱ Lucion ❱❱ ⌛ 2024-10-13, 15:32 Mégis mi szépet láthatnak az emberek egy ilyen városban? Vagy bármelyikben? Az építészetet? Azt, ahogy az éjszakai fények kigyúlnak és valami misztikust kölcsönöz? Gyönyörködnek benne, csodálják és szeretik. Nem látják meg az igazságot. Hogy az egész nem több, mint egy alma, ami érettnek látszik, ehetőnek és édesnek, de amit belemélyesztik a fogaikat, rothadással, férgekkel találkoznak. Ilyen volt minden nagyobb város, ha benéznek a felszín alá, megpillanthatják az igazi életet.
- Bosszantó, igazán bosszantó.- átlépett egy test felet és cipőjének talpa alatt ropogtak az üvegszilánkok.- Ezt nem így terveztem.- némileg frusztráltan nézett körbe a szebb napokat is látott kávézón és az élettelen vendégeken, személyzet tagjain.
- Azt hiszem, hogy nem számíthatok kiszolgálásra.- ez zavarta a legjobban, hidegen hagyta, hogy az üzlet, amiért az országba jött, annak a megkötését el kell napolnia, az se zavarta, hogy a kinti időjárás viharossá vált. Ellenkezőleg, az elnyerte a tetszését. Még később fog kiérkezni a helyi rendőrség, bár az is hozzátartozik az igazsághoz, egy eléggé félreeső helyen volt a kávézó, a helyiek tisztában voltak azzal, hogy jobban járnak, ha a saját dolgukkal törődnek.
Besétált a pult mögé és hozzá látott egy kávé elkészítéséhez. Legalább ennyi haszna legyen annak, hogy idejött.
- Nem kérem a visszajárót.- a pultra dobta a kávé árát majd leült a kitört ablak mellé és lassan keverni kezdte a kávéját, közben pedig az esőt figyelte.
- Egészen nyugtató.- belekortyolt a fekete italba, majd elővette a cigerettáját és rágyújtott.
Lucion
-
Démon
Lélekvadász
Karakteraktivitás :
-
Kapcsolat
Vélemények
Ajánlott tartalom
-
-
Kapcsolat
Vélemények
1 / 1 oldal
Moszkva
Element of Freedom
2 posters
1 / 1 oldal
  ❱❱
Anammelech
❱❱⌛ 2024-10-30, 14:57
Igazán érdekes, hogy itt lelek valakire a fajtámból, bár mégsem olyan meglepő Moszkva sok mindenről híres, a bűntanyáiról is. Lucion pedig szinte még ide is illik. A markás szépfiú pofi olyan démont takar, akivel halandóként nem szívesen találkoznék. De mint a fajtársa, szívesen viselem vele a különböző eszmecseréket is. Okos és fondorlatos, még akár azt is mondhatnám, hogy olykor szívesen tanulnék tőle.
-Biztosan megoldják, hogy lefordítsák. Várj csak, ide hozom neked azt a könyvet.-felállok az asztaltól és át tipegek az üvegszilánkok között. Míg a pultban keresgélek leemelek egy üveg vodkát a polcról és két poharat is elveszek, amint meglesz a könyv vissza sétálok az asztalhoz. A panasz könyv az asztalra kerül, ha akarja onnan elveheti.
-Meghívhatlak?-teszem elé az egyik üres poharat és kinyitom az üveget, ha igent mond töltök először neki, majd a saját poharamba is.
-Összetett munka, de inkább hívjuk úgy, hogy kijavítom a hibámat.-kuncogok miután visszaülök a székre és megvonom keskeny vállaimat.
-Terméked? Mesélj drága Lucion, miről van szó?-vetem át egyik lábam a másik felett és az asztalra könyökölve támasztom meg államat, érdeklődve figyelem a démont, természetesen ha nemet mond nem fogom magam a földhöz verni. Bár tény és való, Lucion nem az a fajta, aki csak a levegőbe beszél. Talán kapok egy kis ízelítőt a dolgaiból.
-Egyébként meg nem tudom mit vársz az emberektől. Néha olyan... bénák... De talán a legjobb játékszerek még mindig messze a világon.-sóhajtok fel a végén és elveszem a poharat az asztalról, hogy megízleljem a híres orosz vodkát.
#anammelechreag
#anammelechreag
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Anammelech
- Démon
Lélekvadász - ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
Karakteraktivitás :Play by :Adelaide Kane - Kapcsolat
Vélemények
  ❱❱
Lucion
❱❱⌛ 2024-10-23, 14:15
Hosszú élete alatt megannyi démonhoz volt már szerencséje, hajlamos volt arra, hogy elfelejtse őket, de talán ez nem is volt annyira meglepő. Túl sok fiatal pokollakó esett bele a kevélység bűnébe, túlbecsülték a saját fontosságukat, erejüket és végül mind ugyan úgy végezték. Vagy egy angyal vagy egy másik démon kioltotta az életüket. Habár az ostobákért nem volt kár, természetes kiválasztódás.
- Még megfontolom, sajnos az oroszom nem a legjobb. Nem kedvelem az orosz betűket. Talán nem fog gondot jelenteni, ha az arab abc-t fogom használni. Habár, sajnálatosan ahhoz, hogy írjak, át kellene sétálnom az üvegdarabokon. Nem szeretném, hogy kiszúrják a cipőm talpát.- kellemetlen lenne, ha úgy kellene sétálnia a hidegben, hogy beázhat a lábbelije.
- Érthető. Ha egy nagyobb munkára készülsz, tényleg hasznos lehet a pihenés, még a mi fajtánknak is.- természetesen nem kérdezett rá arra, hogy mégis mi lehet az a munka. A démonok közt is élet a privátszféra, főleg köztük élt, ők találták fel a hátba szúrást.- Üzleti megbeszélés céljából jöttem, hogy ápoljam a nemzetközi kapcsolatokat és ezt az országot is meg ajándékozzam a termékemmel. De ahogy elnézem ezt a helyet… az üzletfelemet meglepte egy riválisa és most fel kell keresnem egy másik vevőt. Rémesek ezek az emberek, nem tisztelik a másik idejét.- rosszallóan rázta meg a fejét.- De legalább a kávéjuk egész iható.
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Lucion
- Démon
Karakteraktivitás : - Kapcsolat
Vélemények
Anammelech likes this post
  ❱❱
Anammelech
❱❱⌛ 2024-10-20, 16:08
Mindig is tudtam, hogy a ruszkiknál bizony iszonyatosan hideg tud lenni, így feltankoltam bunda béléssel, mégis átfúj a kabátomon a fagyos szél. A balett előadás után mégis esti sétára indulok és keringek a kihaltnak tűnő utcákon. Egészen addig, míg meg nem látok egy kitört ablaküveg darabot, megtorpanok, körbe nézek és fel is fedezek egy ismerős alakot az egyik ablak mögött. Arra veszem kopogós lépteimet és meg is szólítom Luciont. Szinte azonnal megemeli a fejét és rám pillant.
-Nem tévedsz, én vagyok az.-erősítek rá megérzéseire miközben aprót biccentek mellé.
-Oh! Így már minden világos. Szerintem is illdomos volna használni azt a panasz könyvet.-kuncogok és amint beinvitál megindulok a bejárat felé és kisvártatva csatlakozom hozzá.
-Kértem pár nap szabit Adrammelech-től, megint egy nagyszabású buliba vágunk bele. Tehát most pihenő céllal vagyok Moszkvában. És te?-villantom vissza a kérdést miközben a pult felé pislogok, hogy miből is lehetne még választani. Érdekelne egyébként, hogy mi is történt ezzel a hellyel.
#anammelechreag
#anammelechreag
- Démon
Vélemények
  ❱❱
Lucion
❱❱⌛ 2024-10-20, 13:08
Érezte azt, ahogy a füst megtölti a nyelőcsövét, végighalad a tüdök felé, kitölti azokat, majd a démon orrlyukain át távozik. Nem jelentett számára semmit se, nem volt ember, nem hatottak rá azok a betegségek, amik megfertőzhetik a halandókat. Mégis szívta őket, nem mintha bármit is remélhetett volna. Motorikus mozdulatok sorozata volt csupán, semmi más, másolja az emberei szokásokat, eltekintve attól, ahol ezt teszi, ténylegesen emberinek hathatott.
Ismeretlen hang ütötte meg a füleit, fejét arra fordította, ahonnan a nevét hallotta. Már csak ebből biztosra vette, hogy nem egy ember szólította meg, de nem is angyal. Kizárásos alapon csak egy fajtársa lehetett az.
Gyorsan végigmérte a nőt, hátha lát valami ismerős vonást, amiből következtetni tud arra, hogy kihez is van szerencséje. Pár pillanattal később felismerte a démont, bár azt nem mondaná, hogy ismeri, csupán tisztában volt azzal, hogy ki is áll az esőben, bár azt szokatlannak találja, hogy egyedül.
- Anammelechez van szerencsém, ha minden igaz. Vagy tévednék?- azzal nem veszíthet semmit se, ha rákérdez.
- Hogy ez?- végignézett a romhalmazon.- Ehhez pont nincs közöm. Bár ami igaz az igaz, hogy nem lehet túl sok mindenből választani. Nem tartom kizártnak, hogy mielőtt távozom, megkeresem a panaszkönyvet, saját magamat kellett kiszolgálnom és mit láthatod… nem mondanám, hogy hatalmas a tisztaság.- megengedett magának egy kis sötét humort.- Foglalj helyet és ha nem vagyok tolakodó, mi járatban? Így egyedül.
- Démon
Vélemények
Anammelech likes this post
  ❱❱
Anammelech
❱❱⌛ 2024-10-13, 21:32
Kértem pár napot Adrammelech-től, hogy pihenhessek még mielőtt elkezdeném keresni az elveszett ládikóját. Régen jártam már az oroszoknál, így arra vettem az irányt. De hogy miért? Magam sem tudom. Moszkvában az orosz balett nagyon közkedvelt, de hogy ne menjen minden simán kaptam egy apró feladatot így is. Mephistot kell felkutatnom,a legújabb hírek szerint ott tartózkodik. Mindenesetre első nap bizony eltekintek a feladattól, így beülök a színházba megnézni az aktuális előadást, majd azt követően elindulok a városba. Céltalanul lődörgök, összehúzom magamon a kabátot ahogy feltámad a szél, bizony vihar közeledik. Felsóhajtva körbe nézek, keresek egy helyet ahová behúzódhatok, észre is veszem a romokat. Vajon ott mi történhetett? Eltöprengve lépek arra, hátha találok még valamit. A kitört ablak mellé érve egy ismerőst látok az egyik asztalnál ülve.
-No lám csak. Lucion!-szólítom meg egy hamis mosollyal, körbe mutatok az ujjammal.
-Csak nem vandálkodtál egyet? Nem tetszett a kínálat?-felhúzom a kapucnit a fejemre mielőtt még jobban elázik a hajam, még nem lépek be az épületbe, kíváncsi vagyok rá, hogy a férfi emlékszik-e még rám?
#anammelechreag
#anammelechreag
- Démon
Vélemények
  ❱❱
Lucion
❱❱⌛ 2024-10-13, 15:32
Mégis mi szépet láthatnak az emberek egy ilyen városban? Vagy bármelyikben? Az építészetet? Azt, ahogy az éjszakai fények kigyúlnak és valami misztikust kölcsönöz? Gyönyörködnek benne, csodálják és szeretik. Nem látják meg az igazságot. Hogy az egész nem több, mint egy alma, ami érettnek látszik, ehetőnek és édesnek, de amit belemélyesztik a fogaikat, rothadással, férgekkel találkoznak. Ilyen volt minden nagyobb város, ha benéznek a felszín alá, megpillanthatják az igazi életet.
- Bosszantó, igazán bosszantó.- átlépett egy test felet és cipőjének talpa alatt ropogtak az üvegszilánkok.- Ezt nem így terveztem.- némileg frusztráltan nézett körbe a szebb napokat is látott kávézón és az élettelen vendégeken, személyzet tagjain.
- Azt hiszem, hogy nem számíthatok kiszolgálásra.- ez zavarta a legjobban, hidegen hagyta, hogy az üzlet, amiért az országba jött, annak a megkötését el kell napolnia, az se zavarta, hogy a kinti időjárás viharossá vált. Ellenkezőleg, az elnyerte a tetszését. Még később fog kiérkezni a helyi rendőrség, bár az is hozzátartozik az igazsághoz, egy eléggé félreeső helyen volt a kávézó, a helyiek tisztában voltak azzal, hogy jobban járnak, ha a saját dolgukkal törődnek.
Besétált a pult mögé és hozzá látott egy kávé elkészítéséhez. Legalább ennyi haszna legyen annak, hogy idejött.
- Nem kérem a visszajárót.- a pultra dobta a kávé árát majd leült a kitört ablak mellé és lassan keverni kezdte a kávéját, közben pedig az esőt figyelte.
- Egészen nyugtató.- belekortyolt a fekete italba, majd elővette a cigerettáját és rágyújtott.
- Démon
Vélemények
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Ajánlott tartalom
- Kapcsolat
Vélemények
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|