Másik énem
✦ Multiváltó ✦
Felhasználónév:
Jelszó:
Üzenőfal
✦ Itt felejtett gondolatok ✦
Kedves vendégek!
Játékos karaktereink közül, akinek szüksége volt szerelmi szálra, testvérre, jókomára már hirdetett.
Hirdetéseiket itt találjátok:
Usereink keresettjei
Játékos karaktereink közül, akinek szüksége volt szerelmi szálra, testvérre, jókomára már hirdetett.
Hirdetéseiket itt találjátok:
Usereink keresettjei
Gyorslinkek
✦ Ugrás a segédlethez ✦
Tollvonások
✦ Legfrissebb irományok ✦
VILÁGUNK ADATAI
✦ Statisztika ✦
Legújabb felhasználó: Lust
Jelenleg összesen 5071 hozzászólás olvasható. Összesen 37 regisztrált felhasználónk van.
Amsterdam: Eden Hotel
Element of Freedom
2 posters
2 / 2 oldal
Element of Freedom
2 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
  ❱❱
Anammelech
❱❱⌛ 2024-07-03, 13:07
Nem lehet mindig csak a gyilkolás az első... Most igen is szórakozni fogok! Az, hogy Adrával vagy nélküle, már részletkérdés. Nyilván jobban örülnék neki ha velem tartana, de nem erőltetem, ha nem akarja. Helyette cigaretfa után kezdek kotorászni a zsebeiben, nem zavartatom magam, nem ez az első alkalom hogy így teszek. Ő meg láthatóan élvezi is, szereti, ha a közelében vagyok, ha jobban bele gondolok már az első naptól kezdve így volt. Pedig nem volt kellemes a társaságom akkor. Mikor rájövök hogy a bagó nem a nadrágzsebében van, nem keseredek el, az ölébe simulok és puhán csókot lopok tőle. Adra végül úgy fest beadja a derekát, felsikkantok ahogy kompromisszumot ajánl fel.
-Benne vagyok. Így már egész jó lesz a történet.-duruzsolom és a nyakába fúrom a fejemet.
-Igeeen.-ujjongok ismét csillogó szemekkel. Szükségünk van arra az óriáskerekezésre. Neki is!
-Ne legyél besavanyodott! Nagy buli lesz!-pislogok én is a szórólapra. És rengeteg édességet fogok ma begyűjteni, abban a démon biztos lehet.
#anammelechreag
-Benne vagyok. Így már egész jó lesz a történet.-duruzsolom és a nyakába fúrom a fejemet.
-Igeeen.-ujjongok ismét csillogó szemekkel. Szükségünk van arra az óriáskerekezésre. Neki is!
-Ne legyél besavanyodott! Nagy buli lesz!-pislogok én is a szórólapra. És rengeteg édességet fogok ma begyűjteni, abban a démon biztos lehet.
#anammelechreag
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Anammelech
- Démon
Lélekvadász - ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
Karakteraktivitás :Play by :Adelaide Kane - Kapcsolat
Vélemények
Adrammelech likes this post
  ❱❱
Adrammelech
❱❱⌛ 2024-07-02, 15:59
A leszámolás I.
to: @Anammelech
A nő durcásan pillant a démonlovasra, akinek megint csak a munka körül jár az esze, holott ez a csodás város megannyi lehetőséget kínálhatna a szórakozásra. Adra sincs ellenére a mókának, azonban érthető okok miatt mielőtt sírba tenné riválisaikat.
Romantikus óriáskerekezés, vattacukor, szellemvasút és társai, minden ami Adra démoni mivoltától fényévekre van, mégis Ana valamiért rajongással szeret. Hiába pillant a lány gyermeki lelkesedéssel a lovasra, az csak a szemeit forgatja. Habár sejtheti, hogy a férfi úgysem fogja őt magára hagyni, ha kikívánkozik az éjszakába, egészen biztosan vele tart. Főleg, hogy Anammelech ellenségei a városban tartózkodnak, bármelyik utcasarkon összetalálkozhatnak. A démonnő legendás pimaszsággal kezd el kutakodni Adra nadrágjába cigaretta után, de hiába motoz olyan serényen, a bagó doboza a zakó belső zsebében lapul, amit a szék támláján hever. Anát láthatóan nem sújtják le az üres nadrágzsebek, a lovas ölébe simul és pimaszul csókot lop.
-Rendben. Akkor mit szólsz ahhoz, ha egyezséget kötnénk? - markol rá finoman a lány formás fenekére és a nyakába csókol.
-Ma este nyakunkba vesszük a várost, szórakozunk egy keveset, aztán holnap nekilátunk a feladatainknak...ha pedig végeztünk, maradunk még néhány napot kipihenni a fáradalmakat. - hangzik Famine ajánlata, ami remélhetőleg a démonhölgye tetszését is elnyeri. Aztán előre dől kissé, ujjai közé veszi a szóróanyagot, amit oly buzgón igyekezett a több közé rejteni.
-Szóval vidámpark. Valóban itt akarod elparazolni az időd? - kérdez rá még egyszer kezében a szórólapot forgatva.
üzenet: :coool: #adrareagok
credit: byforras
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Adrammelech
- Démonlovas
[ Famine ] - ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
Karakteraktivitás :Play by :Christian Bale - Kapcsolat
Vélemények
  ❱❱
Anammelech
❱❱⌛ 2024-04-21, 06:43
Úgy tudom utálni mikor rögtön ilyen buli rontó lesz, mégis miért nem lehet egyszer az, hogy spontán történjenek a dolgok? A nyitott erkélyajtóból pillantok vissza rá és csupán a fejemet rázom. Szívem szerint inkább kilépnék az éjszaka hűvösébe, de mégis inkább a kanapéra huppanok.
-Már nem azért, de attól még, hogy Beth nyomában vagyunk... Nyaralhatunk is.-lerúgom a csizmáimat és felhúzom lábaimat a kanapéra mikor a férfi leül mellém. Figyelem ahogy kihúz egy szórólapot a kupacból, majd megbotránkozva igyekszik elrejteni előlem.
-Ó!-kapom ki a kezéből mielőtt végleg eltűnne.
-Ez tökéletesen megfelelne. Romantikus óriáskerekezés, vattacukor, szellemvasút...-ide fogunk menni, olyan pillantásokkal tekintek a Lovasra, hogy annak nehezen szokott ellenállni. Ha meg nem tart velem egyedül megyek. Ennyi igazán jár nekem. Kis kacsómat elé nyújtom ahogy szoktam mikor cigarettát kunyerálok, de most nem várok egy percet sem, máris a nadrágja zsebében kezdek kotorászni, remélve, hogy találok egy dobozzal.
-Viszont jelenleg veled szeretnék foglalkozni.-fordulok az ölébe és puha csókot nyomok ajkaira. Az ital íze kissé fanyar, nem tudom hogy mit szeret rajta Adra, bár így, hogy csak a szája nedves tőle nekem sem lehet kifogásom ellene.
#anammelechreag
-Már nem azért, de attól még, hogy Beth nyomában vagyunk... Nyaralhatunk is.-lerúgom a csizmáimat és felhúzom lábaimat a kanapéra mikor a férfi leül mellém. Figyelem ahogy kihúz egy szórólapot a kupacból, majd megbotránkozva igyekszik elrejteni előlem.
-Ó!-kapom ki a kezéből mielőtt végleg eltűnne.
-Ez tökéletesen megfelelne. Romantikus óriáskerekezés, vattacukor, szellemvasút...-ide fogunk menni, olyan pillantásokkal tekintek a Lovasra, hogy annak nehezen szokott ellenállni. Ha meg nem tart velem egyedül megyek. Ennyi igazán jár nekem. Kis kacsómat elé nyújtom ahogy szoktam mikor cigarettát kunyerálok, de most nem várok egy percet sem, máris a nadrágja zsebében kezdek kotorászni, remélve, hogy találok egy dobozzal.
-Viszont jelenleg veled szeretnék foglalkozni.-fordulok az ölébe és puha csókot nyomok ajkaira. Az ital íze kissé fanyar, nem tudom hogy mit szeret rajta Adra, bár így, hogy csak a szája nedves tőle nekem sem lehet kifogásom ellene.
#anammelechreag
- Démon
Vélemények
  ❱❱
Adrammelech
❱❱⌛ 2024-04-06, 14:42
A leszámolás I.
Végre valahára belépnek lakosztályuk ajtaján. Adra is kibújik zakójából, amit gondosa az egyik szék támlájára terít, majd lazít nyakkendője csomóján is és első útja rögvest a bárpulthoz vezet.
-Na de kérlek. - mosolyodik el, miközbe poharát megtölti a borostyánszínű, markáns ízű itallal és még néhány jégkockát is belepattint. A démonnőt azonnal hatalmába keríti a hely varázsa, és mintha már el is felejtette volna, miért utaztak is, pedig csak tíz másodperce annak, hogy átlépték a szoba küszöbét, máris a szórakozáson jár az esze.
-Ne tévesszen meg a látszat...remélem nem felejtetted el, hogy nem nyaralni jöttünk. - bök fejével az asztalon heverő szóróanyagokra, ami óhatatlanul is kikapcsolódásra csábít. Bár feladatuk végeztével nem látná akadályát a maradásra, néhány napot maga is eltöltene itt, mielőtt a következő démon nyomába erednének.
Italából kortyolva egyet lép közelebb a kanapéhoz és huppan le a szélére, közvetlenül démonhölgye mellé. A dohányzóasztal közepén hagyott prospektusok közül találomra elemel egyet, majd unott ábrázattal lapoz bele.
-Pfff... - fújtat egyet, mikor egy vidámparkos képet pillant meg a papír hátoldalán. Nem igazán rajong az ilyesfajta helyekért, sőt, ha teheti kerüli. Túl sok az ember, túl sok a zajos ember.
-Egyébként milyen időtöltésre gondoltál? - érdeklődi mégis csak meg egy újabbat kortyolva poharából, pusztán azért, hogy ne tűnjön túl elutasítónak, és közben igyekszik a vidámparkos hirdetést mélyen a papírkupac aljára csempészni, nehogy Ana felfedezze és kedvet kapjon hozzá.
- Démonlovas
Vélemények
Anammelech likes this post
  ❱❱
Anammelech
❱❱⌛ 2024-03-21, 09:24
Nem igazán értem, hogy ezen mi lehet olyan vicces, vajon ha én lennék a másik oldalon, rólam is így beszélne?
-Adrammelech, szörnyű vagy!-bokszolok a vállába, majd a fejemet ingatom. Amikor leszáll a gép rögtön a hotel felé vesszük az irányt. Adra ugyanarra az emeletre kéri a szobánkat ahol Beth is megszállt a nősténypatkányt és minket csupán pár ajtó fog elválasztani egymástól, de még a hallban magához húz és valamiről nagyon igyekszik elterelni a figyelmem. A liftben érdekes kérdést kapok mire a velünk utazó hölgy szinte rágyógyul a lift oldalára.
-Még nem tudom.-rántom meg a vállamat már a liften kívül. Bele karolok a démonomba és követem a szobánkig. Ott azonban a férfi rögvest a bárpult felé indul.
-Azta... Tipikus faszi vagy.-somolyodok el és leveszem a kabátom majd az egyik székre dobom.
-Pár napot el is tölthetünk itt, Amsterdam jó hely, majd utána gyilkolászunk.-magyarázom ahogy kinyitom az erkély ajtót.
#anammelechreag
-Adrammelech, szörnyű vagy!-bokszolok a vállába, majd a fejemet ingatom. Amikor leszáll a gép rögtön a hotel felé vesszük az irányt. Adra ugyanarra az emeletre kéri a szobánkat ahol Beth is megszállt a nősténypatkányt és minket csupán pár ajtó fog elválasztani egymástól, de még a hallban magához húz és valamiről nagyon igyekszik elterelni a figyelmem. A liftben érdekes kérdést kapok mire a velünk utazó hölgy szinte rágyógyul a lift oldalára.
-Még nem tudom.-rántom meg a vállamat már a liften kívül. Bele karolok a démonomba és követem a szobánkig. Ott azonban a férfi rögvest a bárpult felé indul.
-Azta... Tipikus faszi vagy.-somolyodok el és leveszem a kabátom majd az egyik székre dobom.
-Pár napot el is tölthetünk itt, Amsterdam jó hely, majd utána gyilkolászunk.-magyarázom ahogy kinyitom az erkély ajtót.
#anammelechreag
- Démon
Vélemények
  ❱❱
Adrammelech
❱❱⌛ 2024-03-20, 19:41
A leszámolás I.
Tippjei bőven lennének, mivel sikerült Anának így kiakasztania Beth-t, hogy addig jusson, hogy szervezett akció keretében próbálja föld alá tenni a démonnőt, mégis a lovas Anammelech szájából akarja hallani az előzményeket. Sok mindent el tudott volna képzelni, de a lány sejtelmes vigyora mögül érkezett válasz még őt is meglepetésként éri.
-Miattam? - neveti el magát, a hangjától zeng az egész utastér, a rosszalló pisszegéseket pedig figyelmen kívül hagyja.
-Várj, melyik is az a Beth? - kérdez vissza, mert nem igazán strapálta magát olyan jelentéktelennek látszó apróságokkal, hogy a neveket arcokhoz párosítsa és még meg is jegyezze őket. "Konkrétan ránk nyitott akció közben..." feleli Ana.
-Ahhh, hogy ő az... - azonosítja be a nőt, hát mi tagadás, nem igazán hagyott benne mély nyomot. Nem csúnya, de nem is elég szép vagy különleges ahhoz, hogy Famine figyelmét magára vonja.
-Hát elég jelentéktelen külsővel áldotta meg a Pokol. Nem csoda, hogy nem figyeltem fel rá. - rántja meg vállait nemtörődően. Nem tagadja, igenis számít a küllem, bárki mást mond, az bizony hazudik.
Miután a gép leszáll első útjuk a hotelbe vezet, ahol a célszemély is megszállt. Adra ugyanarra az emeletre kéri a szobát.
-Semmi semmi. Menjünk fel és nézzük meg a lakosztályunk. - tereli azonnal a lányt a lift felé.
-Egyébként gondolkodál már rajta, hogyan akarod kinyirni a csajt? - kérdezi érdeklődő pillantást vetve Anára és kicsit sem törődik azzal, hogy a liftben mások is vannak.
-Szép estét. - köszön a rá meredő, liftfalhoz simult, ijedt öregasszonynak, miközben megigazítja nyakkendőjét. Mielőtt a kisdrága válaszolhatna a kérdésre, hangos csilingelő hang jelzi a megfelelő emeletre értek. A démon kilép és könnyed léptekkel veszi célba hotelszobájuk ajtaját. Lehúzza a mágneskártyát, és a bejárat máris nyitva áll előttük. Adra a lány maga elé engedi, majd behajtja mögöttük az ajtót és első útja a bárpulthoz vezet.
- Démonlovas
Vélemények
  ❱❱
Anammelech
❱❱⌛ 2024-03-18, 17:53
Nos, meg kell hagyni az életem nem mindig kiegyensúlyozott. Ezt pedig a nem rég kialakult helyzet is mutatja. Beth megint színre lépett, a gond az, hogy jelen helyzetben nincs egyedül. Isztambulban sikerül meglógnia előlünk, így nincs más hátra, utána eredünk, bár akár szabadlábon is hagyhatnánk... Legalább mindig lenne aki nem felejteti el velünk, hogy nincs unatkozás. Mi sem időzünk sokat a helyünkön, Adra szinte azonnal indulna. A repülő úton kezd el faggatni én pedig sejtelmesen vigyorogni kezdek.
-Na szerinted mivel?! Sosem szívlelt, az meg a hab volt a tortán mikor melléd kerültem.-vonok vállat nem törődöm módon.
-Még a leghülyébb démonok is tudták Beth-ről, hogy beléd van buzulva... De gondolom neked is feltűnt. Tudod tipik női megmozdulások, haj csavargatás, álmodozó hang, ajak harapás, váratlan érintések... Ne legyél vak...-pöckölöm meg a homlokát miközben elkényelmesedek az ülésen.
-Féltékeny, egyértelmű, hogy eltenne láb alól, hogy ne legyen riválisa.-lehunyom szemeimet és percekig a repülő hangját hallgatom.
-Hidd el, csak olaj volt a tűzre, hogy veled meglátott most. Mindenki tudta, hogy elmenekültem előled és bújkálok... Konkrétan ránk nyitott akció közben...-vigyorodok el, a képe az elmémbe égett és sosem felejtem el. Miután a gép sikeresen leszállt és elérünk a hotelbe Adra szobát foglal én pedig körbe pillantok, viszont sok időm nincs rá, mert az én drága egyetlenem átkarolja a vállam és magához húz.
-Itt álltam melletted, most mire volt ez jó?-súgom a fülébe minden rosszallás nélkül, közben pedig átkarolom a derekát.
#anammelechreag
-Na szerinted mivel?! Sosem szívlelt, az meg a hab volt a tortán mikor melléd kerültem.-vonok vállat nem törődöm módon.
-Még a leghülyébb démonok is tudták Beth-ről, hogy beléd van buzulva... De gondolom neked is feltűnt. Tudod tipik női megmozdulások, haj csavargatás, álmodozó hang, ajak harapás, váratlan érintések... Ne legyél vak...-pöckölöm meg a homlokát miközben elkényelmesedek az ülésen.
-Féltékeny, egyértelmű, hogy eltenne láb alól, hogy ne legyen riválisa.-lehunyom szemeimet és percekig a repülő hangját hallgatom.
-Hidd el, csak olaj volt a tűzre, hogy veled meglátott most. Mindenki tudta, hogy elmenekültem előled és bújkálok... Konkrétan ránk nyitott akció közben...-vigyorodok el, a képe az elmémbe égett és sosem felejtem el. Miután a gép sikeresen leszállt és elérünk a hotelbe Adra szobát foglal én pedig körbe pillantok, viszont sok időm nincs rá, mert az én drága egyetlenem átkarolja a vállam és magához húz.
-Itt álltam melletted, most mire volt ez jó?-súgom a fülébe minden rosszallás nélkül, közben pedig átkarolom a derekát.
#anammelechreag
- Démon
Vélemények
  ❱❱
Adrammelech
❱❱⌛ 2024-03-16, 23:01
A leszámolás I.
Isztambulban váratlanul felbukkan Ana egyik ősi riválisa, aki kétezer év után sem tett le arról, hogy bosszút álljon a régi sérelmekért. A biztos siker érdekében még szövetkezni is hajlandó volt más démonokkal, akik szintén Anammelech halálát kívánták. Próbálkozásuk viszont gyalázatos kudarcba fulladt. A terv az volt, hogy akkor csapnak le, mikor a démonnő egyedül lesz. Egyáltalán nem számoltak a Famine jelenlétével. A lovas és a démonnő hoteltűznek álcázva számoltak le a támadók többségével, de három nyavalyásnak még így is sikerült elmenekülnie. Adra szívesebben térne vissza a varázsvilágba és foglalkozna újra ládikája keresésével, de tudja, míg Ana rosszakarói szabad lábon vannak, addig nem lehet nyugtuk, ezért arra jutnak, hogy előbb levadásszák őket és csak ezután foglalkoznak újra az elveszett ládával. A démonlovas amúgy sem siet, beépített kéme jelenleg halaszthatatlan tündefeladatokat lát el, megüzente neki nemrég egy levélben.
Elsőnek az ötletgazdát, Beth-t veszik célba, aki az eset után az első járattal Amszterdamba utazott, hogy ott húzza meg magát. A másnapi géppel ők is a holland fővárosba utaznak. Út közben azért a férfi alaposan kifaggatja Anát az ellenségeiről.
-Mégis mivel tudtad így magadra haragítani? - teszi fel a nagy kérdést. Bár ha a nő esetleg haragdémon, abban az esetben nincs kérdés. Nekik nem kell túl mély indok rá, hogy egy életen át nehezteljenek valakire.
A gép kora délután száll le a holland reptéren, majd egy taxi viszi őket az Eden Hotelbe, ahol Beth is megszállt. Adra halandó álcájával szobát foglal ugyanazon az emeleten, ahol az üldözött démonszuka is lakik. Éppen csak néhány szoba választja majd el őket egymástól. Míg a lovas a foglalást intézi szeme sarkából észreveszi, hogy néhány drága butik is akad a hotel közelében, reflexből gyorsan átkarolja fél kezével Ana vállát és maga mellé húzza, hogy még véletlenül se pillantsa meg a kirakatban díszelgő akciós feliratokat.
- Démonlovas
Vélemények
  ❱❱
Adrammelech
❱❱⌛ 2024-03-10, 20:45
Itt játszanak: Anammelech x Adrammelech
...
- Démonlovas
Vélemények
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Ajánlott tartalom
- ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
- Kapcsolat
Vélemények
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.