Másik énem
✦ Multiváltó ✦
Felhasználónév:
Jelszó:
Üzenőfal
✦ Itt felejtett gondolatok ✦
Kedves vendégek!
Játékos karaktereink közül, akinek szüksége volt szerelmi szálra, testvérre, jókomára már hirdetett.
Hirdetéseiket itt találjátok:
Usereink keresettjei
Játékos karaktereink közül, akinek szüksége volt szerelmi szálra, testvérre, jókomára már hirdetett.
Hirdetéseiket itt találjátok:
Usereink keresettjei
Gyorslinkek
✦ Ugrás a segédlethez ✦
Tollvonások
✦ Legfrissebb irományok ✦
VILÁGUNK ADATAI
✦ Statisztika ✦
Legújabb felhasználó: Lust
Jelenleg összesen 5071 hozzászólás olvasható. Összesen 37 regisztrált felhasználónk van.
Amsterdam: Eden Hotel
Element of Freedom
2 posters
1 / 2 oldal
Amsterdam: Eden Hotel
Element of Freedom
2 posters
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
  ❱❱
Anammelech
❱❱⌛ 2024-10-12, 20:59
Egyszerűen nem lehet nyugtunk. Nem hiszem el, hogy pont az emberek... Fáradtan sóhajtok, de Adra ajkai egy rövid ideig elfelejtetik velem a mögöttünk ólálkodókat. De azok kisvártatva megszólítanak minket... Egyik szemöldököm a magasba emelkedik ahogy szinte ugyanakkor feléjük fordulok, mint a Főnököm.
-Heh?!-nem túl csajosan veszem fel a reagálás fonalát és bal lábamra helyezem a testsúlyom. Adra szavaira ördögi mosoly húzódik ajkaimra, majd megadóan felemelem karjaimat.
-Féltem a körmeimet.-dugom manikűrözött karmaimat a Démon orra alá.
-Szerintem rád hagyom őket, félek, hogy hamarabb kellene megásni azt a három méteres gödröt nekik.-vonom meg vállaimat miközben egyet hátrébb lépek. Maximum alájuk pörkölök, hogy jobban égjenek, mert ez amit próbálnak előadni, az szánalmas. Unottan pattogtatom körmeimet és hümmögő hangot hallatok.
-Szerintem forduljatok szépen sarkon. Nincs itt semmi keresnivalótok.-bököm ki, majd hessegető mozdulatot teszek kezeimmel.
#anammelechreag
-Heh?!-nem túl csajosan veszem fel a reagálás fonalát és bal lábamra helyezem a testsúlyom. Adra szavaira ördögi mosoly húzódik ajkaimra, majd megadóan felemelem karjaimat.
-Féltem a körmeimet.-dugom manikűrözött karmaimat a Démon orra alá.
-Szerintem rád hagyom őket, félek, hogy hamarabb kellene megásni azt a három méteres gödröt nekik.-vonom meg vállaimat miközben egyet hátrébb lépek. Maximum alájuk pörkölök, hogy jobban égjenek, mert ez amit próbálnak előadni, az szánalmas. Unottan pattogtatom körmeimet és hümmögő hangot hallatok.
-Szerintem forduljatok szépen sarkon. Nincs itt semmi keresnivalótok.-bököm ki, majd hessegető mozdulatot teszek kezeimmel.
#anammelechreag
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Anammelech
- Démon
Lélekvadász - ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
Karakteraktivitás :Play by :Adelaide Kane - Kapcsolat
Vélemények
  ❱❱
Adrammelech
❱❱⌛ 2024-10-03, 05:56
A leszámolás I.
to: @Anammelech
Adra egy lemondó sóhajjal lép túl Anammelech lánykérős ábrándozásán, majd igyekszik mindent megtenni azért, hogy ne kelljen végig állniuk a szellemvasút előtt tobzódó beláthatatlan sort. Kicsit rájátszik a lány gyengéjére, az édességre, és suhanó utazás helyett vattacukorra csábítja.
Mindketten felfigyelnek a nyomukban settenkedő alakokra, akik a céllövölde sátrából kerülnek elő. Nem kell sok idő, hogy összerakják a bazáros nem nyugszik bele könnyen, hogy perkálnia kell. Anammelech reményei ellenére a verőlegények épp a legrosszabbkor zavarják meg őket.
-Hé ti ott! - kiált feléjük az egyik, mire a lovas elválva a démonnő édes ajkaitól sandán a hang irányába vet egy pillantást.
-Csaltatok, adjátok vissza a jegyeket, különben nagyon megjárjátok. - fenyegetőzik, miközben egyik társa tenyerébe csapkodja a baseball ütőjét, próbálnak nagyon ijesztőnek látszani. Lehet ez a halandóknál beválik, de sem a férfi, és valószínűleg Ana sem rezel be egy fenyegetőnek szánt mondattól és egy meglengetett faütőtől.
-Drágám, eljátszol velük te, vagy hagyod, hogy én koptassam le őket? - dobja fel a lehetőséget démoni vigyort villantva a démonnőre. Persze a közös móka ellen sem lenne kívánsága. A démon kérdését hallva a verőcsapat gúnyos nevetésbe kezd. Egyértelmű, hogy nem nézik ki a démonnőből hogy feléjük tudna kerekedni, pedig ha tudnák mire képes Anammelech, gyors iramba szednék a sátorfájukat.
üzenet: :coool: #adraareagok
credit: byforras
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Adrammelech
- Démonlovas
[ Famine ] - ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
Karakteraktivitás :Play by :Christian Bale - Kapcsolat
Vélemények
  ❱❱
Anammelech
❱❱⌛ 2024-09-15, 14:25
-Az lehet, hogy álmodozok, de ezt nem álmodtam.-ráncolom a szemöldököm és igyekszem kacagásomat lenyelni. Adra végül az utolsó golyóval mindkét megmaradt bábut eltalálja, így a bódé tulajdonosának nincs más lehetősége, mint átnyújtani a Ciprusra szóló jegyeket.
-Az én bőröndöm mindig elég nagy!-jelentem ki büszkén. A következő állomás a szellemvasút lenne, amihez Démonomnak bizony nem fűlik a foga, de ez engem cseppet sem érdekel.
-Persze, hogy ki akarom várni, mégis mit csináljak?-vonok vállat és szemeimet rebegtetem neki. Adra vattacukorral csalna odébb, szerencsére nem kell sokat várnia, lábaim megindulnak felé. A nyomunkba szegődnek, én pedig közelebb húzódok a Férfihez.
-Remélem nem csók közben.-somolygok hamisan. Azt nem szeretem ha valaki elrontja. Lovasomhoz simulok és elnyújtom a csókot, időt adva a verőlegényeknek, hogy közelebb érjenek. Átfogom Démonom derekát és hozzá préselem magam.
#anammelechreag
-Az én bőröndöm mindig elég nagy!-jelentem ki büszkén. A következő állomás a szellemvasút lenne, amihez Démonomnak bizony nem fűlik a foga, de ez engem cseppet sem érdekel.
-Persze, hogy ki akarom várni, mégis mit csináljak?-vonok vállat és szemeimet rebegtetem neki. Adra vattacukorral csalna odébb, szerencsére nem kell sokat várnia, lábaim megindulnak felé. A nyomunkba szegődnek, én pedig közelebb húzódok a Férfihez.
-Remélem nem csók közben.-somolygok hamisan. Azt nem szeretem ha valaki elrontja. Lovasomhoz simulok és elnyújtom a csókot, időt adva a verőlegényeknek, hogy közelebb érjenek. Átfogom Démonom derekát és hozzá préselem magam.
#anammelechreag
- Démon
Vélemények
  ❱❱
Adrammelech
❱❱⌛ 2024-08-25, 03:16
A leszámolás I.
Ana megjegyzése teljesen kizökkenti Adrát a koncentrációjából, így a következő lövést elvéti. Csak még nagyobbra kerekedik a férfi szeme, mikor a lánykérés után a gyűrűket is szóba hozza.
-Láttad? Chh. Azt bizonyára álmodtad, kisszívem! - válaszolja. Tudja, hogy a démonnő azért mond ilyeneket, hogy a fejét húzza vele az esetek 99%-ban, de mindig tart kicsit attól a bizonyos 1%-tól, hogy mégsem. Az utolsó lövedékkel két célpontot is eltalál, így végül elnyeri a főnyereményt. Az árusnak, mintha a fogát húznák, úgy adja át a nyereményjegyeket. Pedig már elhitte, hogy innen már nem nyerheti meg senki.
-Hát remélem elég nagy a bőröndöd. Ha itt végzünk utazhatunk Ciprusra, nehogy elévüljön a nyeremény. - jegyzi meg a karjába csimpaszkodó nőnek. Mert sajnos az embernépségből mindenféle aljas trükköt kinéz.
-Pont a szellemvasút. Ahhh.. - sóhajtozik egy keveset, de beáll Anával a sorba.
-Biztos ki akarod várni? - kérdez rá a démon, ugyanis olyan sokan álldogálnak előttük, hogy nem látszik a sor eleje se. A levegőben vattacukor illata terjeng, émelyitő fogrontó finomság, amiért démoni nő rajong.
-Gyere, kapsz egy édes ragacsos vattaizét. - mutat a vattaárus bódéra, ahol néhány embert leszámítva igazán sor sincs. Ahogy megindulnak vattacukros felé, három termetes alak csendes léptekkel a nyomukba erednek. Próbálnak nem nagy feltűnést kelteni, kevés sikerrel. Adra úgy tesz, mintha nem vette volna észre, hogy három keménykötésű legény olvad a fák közé, őket figyelve.
-Na mit gondolsz? Mikor rontanak ránk, hogy visszaszerezzék a ciprusi jegyeket? - öleli át Ana derekát közelebb vonva magához. Keze kicsit lentebb siklik a nőstényördög formás fenekére, majd egy csókot lop a lány ajkairól.
üzenet: :coool: #adraareagok
- Démonlovas
Vélemények
Anammelech likes this post
  ❱❱
Anammelech
❱❱⌛ 2024-08-24, 01:35
-Igen, normális vagyok Szívem!-búgom csendesen, de mellette önelégült vigyorom le sem tudom mosni, legalább egyet vétett, nem lesz túl feltűnő, hogy nem is igazán ember a mi fajunk.
-Láttam, hogy a gyűrűket nézegetted a minap.-húzom az agyát vigyorogva. Egy halandót talál el a megtévedt golyó, bár sajnálni nem sajnálom cseppet sem, rosszkor volt rossz helyen.
-Hát persze, hogy emberien... Mert azok vagyunk. Nem hangozhat máshogy.-rúgom finoman bokán. Még csak az hiányzik, hogy most elkotyogjon olyat amit nem kellene. Figyelem ahogy sorra eltalálja a többi célpontot, ám utolsó golyójára két bábú marad.
-Na erre milyen terved van nagyokos?-piszkálom szemtelenkedve, de cseppet sem félek, hogy nem oldja meg a kialakult helyzetet. Úgy tűnik ismét célt téveszt a golyó, de megváltozott röppályája útjába kerül egy vascső amiről vissza pattan és a maradék célokat is elkaszálja. Két ujjamat ajkaim közé akasztom és nagyot füttyentek.
-Az én pasim...-jelentem ki büszkén és boldogan belé karolok.
-Tudtam, hogy bízhatok benned. Utazunk Ciprusra!-ujjongok gyermekien miközben kicsit elkezdek ugrálni. Amint a kezembe kapom a borítékot, megnézem a jegyeket, majd a kis táskámba rejtem. Ismét a Démonba karolok és magunk elé mutatok.
-Szellemvasút!-irányítom a férfit és beállunk a sorba.
-Ezt most kivárjuk!-intem nyugalomra démonomat és a ház falának dőlve nyújtom kis kacsómat Adra felé. Itt az ideje, hogy én is rágyújtsak.
#anammelechreag
-Láttam, hogy a gyűrűket nézegetted a minap.-húzom az agyát vigyorogva. Egy halandót talál el a megtévedt golyó, bár sajnálni nem sajnálom cseppet sem, rosszkor volt rossz helyen.
-Hát persze, hogy emberien... Mert azok vagyunk. Nem hangozhat máshogy.-rúgom finoman bokán. Még csak az hiányzik, hogy most elkotyogjon olyat amit nem kellene. Figyelem ahogy sorra eltalálja a többi célpontot, ám utolsó golyójára két bábú marad.
-Na erre milyen terved van nagyokos?-piszkálom szemtelenkedve, de cseppet sem félek, hogy nem oldja meg a kialakult helyzetet. Úgy tűnik ismét célt téveszt a golyó, de megváltozott röppályája útjába kerül egy vascső amiről vissza pattan és a maradék célokat is elkaszálja. Két ujjamat ajkaim közé akasztom és nagyot füttyentek.
-Az én pasim...-jelentem ki büszkén és boldogan belé karolok.
-Tudtam, hogy bízhatok benned. Utazunk Ciprusra!-ujjongok gyermekien miközben kicsit elkezdek ugrálni. Amint a kezembe kapom a borítékot, megnézem a jegyeket, majd a kis táskámba rejtem. Ismét a Démonba karolok és magunk elé mutatok.
-Szellemvasút!-irányítom a férfit és beállunk a sorba.
-Ezt most kivárjuk!-intem nyugalomra démonomat és a ház falának dőlve nyújtom kis kacsómat Adra felé. Itt az ideje, hogy én is rágyújtsak.
#anammelechreag
- Démon
Vélemények
  ❱❱
Adrammelech
❱❱⌛ 2024-08-23, 21:03
A leszámolás I.
Nem jelent különösebb kihívást neki a céllövölde. Egy pillanat alatt leszedhetné az összes eltalálandó célt, ha akarná. De emberek közt járnak most, jobb kerülniük a feltűnést. A főnyeremény egész ígéretes, egy ciprusi utazással lesz szerencsés az, aki célba talál mind a tizenkétszer. "Gyönyörű hely lenne a lánykérésre" jegyzi meg Anammelech. Ártatlan megjegyzésére Adra ujja megcsúszik a puska ravaszán, és miközben csodálkozó arccal a démonnő felé fordítja a fejét a fegyver elsül, a lövedék pedig irányt téveszt és messzire repül eltalálva egy óvatlan arra járót, aki halálrémülettel és fájdalommal zuhan földre fülét fájlalva.
-Hogy tessék? - kérdez vissza, mintha rosszul értette volna démoni kedvese szavait. A bódé tulaja és a közelben álldogáló férfi is kárörvendően mosolyodik el a lovas elvétett lövését látva, mert biztosak benne, hogy bukta a főnyereményt. Az előbbi látványosan meg is könnyebbül.
-Ez nagyon emberinek hangzott. - jegyzi meg majd újra célra tartja fegyverét. A következő lövései is célt érnek. Csupán egyetlen töltény maradt a fegyverében, de két lelövendő célpont. A démonlovas mély levegőt vesz és koncentrál, majd meghúzza a ravaszt még utoljára. A golyó félre megy, de a vascsőhöz érve megpattan, és új irányt vesz. A megváltozott útvonalába esik a maradék két célpont, amit könnyűszerrel sodor magával a töltény.
-Egy lövésre kettőt. - húzza ki magát Adra, miközben a szoborrá meredt bódésra pillant. A fószer szemei könnybe lábadnak, orra alatt hitetlenkedve motyorog.
-Azt hiszem utazhatunk Ciprusra. - vigyorodik el a démon. Puskáját visszaadja a férfinak és megvárja míg a kézébe kapja az utalványokat.
-Na ezzel megvolnánk, mi lesz a következő? - öleli át Ana vállát és a lánynak adja a ciprusi utazást tartalmazó borítékot. Kezdi kicsit élvezni az ittlétet.
-Hogy tessék? - kérdez vissza, mintha rosszul értette volna démoni kedvese szavait. A bódé tulaja és a közelben álldogáló férfi is kárörvendően mosolyodik el a lovas elvétett lövését látva, mert biztosak benne, hogy bukta a főnyereményt. Az előbbi látványosan meg is könnyebbül.
-Ez nagyon emberinek hangzott. - jegyzi meg majd újra célra tartja fegyverét. A következő lövései is célt érnek. Csupán egyetlen töltény maradt a fegyverében, de két lelövendő célpont. A démonlovas mély levegőt vesz és koncentrál, majd meghúzza a ravaszt még utoljára. A golyó félre megy, de a vascsőhöz érve megpattan, és új irányt vesz. A megváltozott útvonalába esik a maradék két célpont, amit könnyűszerrel sodor magával a töltény.
-Egy lövésre kettőt. - húzza ki magát Adra, miközben a szoborrá meredt bódésra pillant. A fószer szemei könnybe lábadnak, orra alatt hitetlenkedve motyorog.
-Azt hiszem utazhatunk Ciprusra. - vigyorodik el a démon. Puskáját visszaadja a férfinak és megvárja míg a kézébe kapja az utalványokat.
-Na ezzel megvolnánk, mi lesz a következő? - öleli át Ana vállát és a lánynak adja a ciprusi utazást tartalmazó borítékot. Kezdi kicsit élvezni az ittlétet.
üzenet: :coool: #adrareagok
- Démonlovas
Vélemények
  ❱❱
Anammelech
❱❱⌛ 2024-08-22, 10:45
A lánchinta után olyan játékra bukkanunk ami láthatóan is felkelti a Démonlovas figyelmét. Szinte azonnal dönt, ő bizony szerencsét próbál és célba lő. Elégedett mosollyal a pofimon figyelem őt, de a előtte lévő figura ahelyett, hogy Adra-tól tanulna engem néz inkább. Csendes halálhoz méltón megy felfelé a pumpám, tudom jól, hogy előbb vagy utóbb robbanni fogok. Démonom szavaira kapom fel a fejem ahogy a játékmesterhez intézi kérdését. Hmm Ciprus, ez nagyon jól hangzik, gondolatban már a ruháimat pakolom a bőröndömbe.
-Benne vagyok, gyönyörű hely lenne a lánykérésre.-mézédes hangon duruzsolom vissza a választ és büszke mosoly jelenik meg a pofimon ahogy még két lövést lead a Főnököm, a tízből már hat lövés betalált. Közelebb sétálok Adrammelech-hez és onnan figyelem mennyire koncentrál. A pult másik oldalán álló férfi igen csak kezd ideges lenni.
-Már a felén túl vagy.-simítom meg Főnököm vállát és egy pillanatra hozzá simulok.
#anammelechreag
-Benne vagyok, gyönyörű hely lenne a lánykérésre.-mézédes hangon duruzsolom vissza a választ és büszke mosoly jelenik meg a pofimon ahogy még két lövést lead a Főnököm, a tízből már hat lövés betalált. Közelebb sétálok Adrammelech-hez és onnan figyelem mennyire koncentrál. A pult másik oldalán álló férfi igen csak kezd ideges lenni.
-Már a felén túl vagy.-simítom meg Főnököm vállát és egy pillanatra hozzá simulok.
#anammelechreag
- Démon
Vélemények
  ❱❱
Adrammelech
❱❱⌛ 2024-08-06, 21:00
A leszámolás I.
A tőle telhető módon próbálja élvezni a lánchintás mókát, de képtelen olyan önfeledt lenni, mint Ana. Végig befeszülve ül a helyén és unott képpel pörög a szerkezettel körbe és körbe. Elképzelése sincs mit találnak ebben a halandók élvezetesnek.
Néhány percig tart az egész, mégis mintha sokkal több idő telt volna el a felszállás és a leszállás közt. A hányhatnék nem fenyegeti, de feje még mindig kering, kell néhány másodperc mire elmúlik a szédülés. Tovább indulnak, de nem jutnak messzire, mert a lovas kiszemel egy talán számára is élvezhető játékot. Gyorsan képbe kerül a szabályokkal és a nyereménnyel, és úgy dönt próbát tesz, bár tisztában van azzal, hogy szinte lehetetlen, hogy ne nyerjen kisujjból. Amint megkapja a lehetőséget, gyorsan felméri a célt és nem gondolkodik sokat, leadja az első lövést, ami természetesen célba talál. Aztán lő még egyet, meg még kettőt és az első négy lövésből négy találatot ér. Ez a mutatvány felkelti a közelben ácsorgók figyelmét és hamar a standhoz gyűlnek, hogy nyomon kísérjék nyereményszerző próbálkozását.
-Hova is szól az a nyaralás? - szegezi a kérdést a tulajnak oldalvást kíváncsi pillantással.
-Ciprusra, de ahhoz még sok találat kell. - jegyzi meg némi éllel hangjában, mint aki nem hiszi, hogy a lovas végül sikerrel jár. Ugyanis eddig még nem akadt a nyertese ennek a játéknak.
-Kedvesem, mit szólsz ha idén Cipruson nyaralnánk? - egy hamis mosollyal pillant a démonlányra, majd újra tölti a puskát és ismét lead két sikeres lövést. Hatból hat. A szerencsétlen, aki a démon előtt próbálkozott, de csak azt érte el, hogy tárcáját értelmetlen mód ürítette ki, egyre feszültebben toporog mellettük. Mintha azért szurkolna, hogy Adra elvétse lövéseit. De nem csak ő kezd szemlátomást idegessé válna. A bódé tulajának homloka is gyöngyözni kezd, erőltetett vigyora pedig azt sugallja, nem örülne annak, ha bárki is elvinné a beígért jutalmat. A közben odagyűlt tömeg ugyanakkor lelkesen biztatja a férfit.
- Démonlovas
Vélemények
  ❱❱
Anammelech
❱❱⌛ 2024-08-06, 08:02
Iszonyat régen ültem már lánchintán, most pedig szeretném kiélvezni, nem nagyon emlékszem rá hogy valaha Adrammelechet fel tudtam volna ide csalni, így minden percét nagyon megjegyzem magamnak. Felé fordulok a székemmel és dorgálón a vállára csapok.
-Ne merészeld megpróbálni, mert csúnya világot csinálok akkor. Nincs róka.-sziszegem vigyorogva, majd gyors csókot nyomok ajkaira mielőtt elindul a lánchinta. Élvezem ahogy arcomba csap a hűvös szellő, pár kósza tincset a fülem mögé tűrök, de hiába, minduntalan kifújja a menetszél. A hinta hosszú perceken át pörög, majd lassan megáll. Gyermeki mosollyal szállok le róla, majd tovább sétálunk. A démonba karolok és hagyom, hogy most ő vezessen. Egészen a céllövöldéig sétálunk, ahol csupán egyetlen ember próbálkozik. A játékmester hangos felkonferálással invitál játékra és főnököm rá is harap.
-Sok sikert.-állok picit távolabb és onnan figyelem. A srác se megy túl messze, kíváncsi, hogy Adra sikerrel jár-e, közben fél szemmel engem sasol, tetőtöl talpig végig mér. Össze szűkülnek a szemeim, nem tetszik ahogy néz, karjaimat összefonom magam előtt és durcásan vezetem vissza pillantáslomat Démonomra.
#anammelechreag
-Ne merészeld megpróbálni, mert csúnya világot csinálok akkor. Nincs róka.-sziszegem vigyorogva, majd gyors csókot nyomok ajkaira mielőtt elindul a lánchinta. Élvezem ahogy arcomba csap a hűvös szellő, pár kósza tincset a fülem mögé tűrök, de hiába, minduntalan kifújja a menetszél. A hinta hosszú perceken át pörög, majd lassan megáll. Gyermeki mosollyal szállok le róla, majd tovább sétálunk. A démonba karolok és hagyom, hogy most ő vezessen. Egészen a céllövöldéig sétálunk, ahol csupán egyetlen ember próbálkozik. A játékmester hangos felkonferálással invitál játékra és főnököm rá is harap.
-Sok sikert.-állok picit távolabb és onnan figyelem. A srác se megy túl messze, kíváncsi, hogy Adra sikerrel jár-e, közben fél szemmel engem sasol, tetőtöl talpig végig mér. Össze szűkülnek a szemeim, nem tetszik ahogy néz, karjaimat összefonom magam előtt és durcásan vezetem vissza pillantáslomat Démonomra.
#anammelechreag
- Démon
Vélemények
  ❱❱
Adrammelech
❱❱⌛ 2024-08-01, 13:34
A leszámolás I.
Adra sem hazudtolja meg magát, bár gondolatban úgy indult neki ennek a vidámparki kis kalandnak, hogy ezúttal visszafogja magát és kerüli a feltűnést. Nem az ő hibája, hogy a körülmények közbeszólnak. Egy jól irányzott mozdulattal üti ki a privát szférájába pofátlankodó bohócot, aki úgy dől el akár a krumplis zsák, közben világáról nem tud. Ana mindezen rendkívül jól mulat. Célba veszik a hintát, de ott is akad némi fennakadás, azonban a lovas gyorsan elintézi, hogy kiszemelt helyüket senki ne foglalhassa be őelőttük.
-Ugyan kérlek, azt az élmény a hullámvasútra tartogatom. - feleli szemtelenül. A hinta elindul, majd egyre gyorsabban és gyorsabban teszi meg a köröket. A hintán lévők vidáman sikítoznak. Nagyjából 10 percig forognak körbe, mire a hinta megállna. A következő állomás a céllövölde, talán az egyetlen hely a büfén kívül, ahol a férfi képes jól érezni magát. Meglepő mód nincsenek is sokan a bódé előtt, mindenki inkább a belet és gyomrot rázó élményelemekre várakozik. Egy fiatal férfi álldogál a pultnál, teljes idegben. Már a sokadik körét gyűri mégse sikeredett eddig még az összes bábut kilőnie, a tárcája pedig már üres.
-12 lövés, 12 eltérő célpont, ha mindet eltalálják, elvihető a fődíj. - magyarázza a tulaj és a feje feletti nagyméretű szőrös majomplüssre mutogat és mellé még valami tengerparti utazást is emleget.
-Na tegyünk egy próbát. - plilant Anára, majd az idegbeteg mellé lép, aki nehezen, de végül odébb áll átadva a helyét. Mégse megy túl messzire, kíváncsi, vajon Adrának sikerül-e, ami neki órák óta nem.
- Démonlovas
Vélemények
  ❱❱
Anammelech
❱❱⌛ 2024-07-31, 10:27
Imádom a vidámparkokat, ez alól nem lehet csak úgy kibújni, Adra nem is tehetne mást, kénytelen bele menni. Hamar odaérünk és magunkhoz képest előbb jutunk be, mint haladna a sor. A parkban hangos zene szól, rengetegen vannak és jó a hangulat. Ha lehet nekem még szélesebb a mosolyom. Egy bohóc rögvest Lovasom nyakába liheg, sajnos a férfi ki nem állhatja az ilyet, én viszont meg sem rohanok a segítségére, inkább hangos hahotázásba kezdek.
-Tudom hogy milyen vagy.-paskolom meg a vállát. Közben tovább indulok kisvártatva meglátom a lánchintát, meg is van az első állomásunk. Mire odaérünk pontosan két hely marad, Adra hamar eldönti, hogy bizony mi megyünk, nem a két fiatal suhanc, belök az egyik székbe, ő pedig elfoglalja az utolsót. Mielőtt elindulna a hinta szembe fordulok Főnökömmel és elkapom a hintáját, lábaimmal az övére fogok és áthajolok egy gyors puszira.
-Ne merj hányni!-vigyorgok ahogy elindul a hinta. Amint gyorsulni kezd felnevetek, de rég is volt, hogy kellemsen szórakoztam az emberek között.
#anammelechreag
-Tudom hogy milyen vagy.-paskolom meg a vállát. Közben tovább indulok kisvártatva meglátom a lánchintát, meg is van az első állomásunk. Mire odaérünk pontosan két hely marad, Adra hamar eldönti, hogy bizony mi megyünk, nem a két fiatal suhanc, belök az egyik székbe, ő pedig elfoglalja az utolsót. Mielőtt elindulna a hinta szembe fordulok Főnökömmel és elkapom a hintáját, lábaimmal az övére fogok és áthajolok egy gyors puszira.
-Ne merj hányni!-vigyorgok ahogy elindul a hinta. Amint gyorsulni kezd felnevetek, de rég is volt, hogy kellemsen szórakoztam az emberek között.
#anammelechreag
- Démon
Vélemények
  ❱❱
Adrammelech
❱❱⌛ 2024-07-28, 08:54
A leszámolás I.
Anát, mint oly sokszor most is magával ragadja az emberi világ és a démon jobbnak látja, ha enged a lány hóbortjainak. Egyezséget ajánl, amibe a démonnő csillogó szemekkel könnyedén belemegy, és már veszik is a lépést a vidámpark felé.
-Nem bánom, tegyünk egy kört. - bólint rá Famine és ahogy lépne rögtön belefut egy bohócba. A legutálatosabb lényeknek tartja őket, irántuk táplált utálata már-már vetekszik a tollcsomókéval. Megpróbálja kikerülni, de a nevetséges kinézetű figura folyamat útját állja, a férfi szándékosságot vél felfedezni benne.
-Eredj innét. - mordul rá Adra de a bohóc csak nevet, majd egy virágot nyújt felé, amiből víz spriccel a démonlovas arcába. Adra elveszi a türelmét, keze magától és a bohócot úgy állcsúcson vágja, hogy az félájultan beszédül a szemetesek közé. Két perce sincsenek még itt, a lovas már felhívta magukra a figyelmet.
-Bocs, de irritált. - sétál tovább olyan nyugodtan, mintha mi sem történt volna, közben mögöttük többen a szerencsétlenül járt férfi segítségére sietnek. Anammelech lelkes sikkantással fedezi fel a lánchintát, de mielőtt bármit szólhatnék kérdésére, már félúton járunk a hinta felé. Nagy a sor előtte, mint mindenhol, de a démonnőt kicsit sem zavarja, tekintélyparancsolóan gázolunk át a tömegen, de akárhogy igyekszünk, mire odaérünk már csak két hely marad. Azt gondolnánk pont nekünk, de két kis halandó takony ácsingózik a helyre. Na még mit nem. Mielőtt a két kis fika meggyőzhetnék a szüleiket hogy felülhessenek a szerkezetre, belököm Anát, aztán pofátlanul ráülök az utolsó szabad hintára. Persze a kölykök látván, hogy nem maradt szabad ülőhely a lánchintán, azonnal sírva fakadnak. Teli torokból, hangosan bömbölve, ahogy kell. A szülők szája már épp nyilna, néhány kelletlen szóra, de háborgásuk már nem ér el hozzánk, mert a hinta elindul.
-Nem bánom, tegyünk egy kört. - bólint rá Famine és ahogy lépne rögtön belefut egy bohócba. A legutálatosabb lényeknek tartja őket, irántuk táplált utálata már-már vetekszik a tollcsomókéval. Megpróbálja kikerülni, de a nevetséges kinézetű figura folyamat útját állja, a férfi szándékosságot vél felfedezni benne.
-Eredj innét. - mordul rá Adra de a bohóc csak nevet, majd egy virágot nyújt felé, amiből víz spriccel a démonlovas arcába. Adra elveszi a türelmét, keze magától és a bohócot úgy állcsúcson vágja, hogy az félájultan beszédül a szemetesek közé. Két perce sincsenek még itt, a lovas már felhívta magukra a figyelmet.
-Bocs, de irritált. - sétál tovább olyan nyugodtan, mintha mi sem történt volna, közben mögöttük többen a szerencsétlenül járt férfi segítségére sietnek. Anammelech lelkes sikkantással fedezi fel a lánchintát, de mielőtt bármit szólhatnék kérdésére, már félúton járunk a hinta felé. Nagy a sor előtte, mint mindenhol, de a démonnőt kicsit sem zavarja, tekintélyparancsolóan gázolunk át a tömegen, de akárhogy igyekszünk, mire odaérünk már csak két hely marad. Azt gondolnánk pont nekünk, de két kis halandó takony ácsingózik a helyre. Na még mit nem. Mielőtt a két kis fika meggyőzhetnék a szüleiket hogy felülhessenek a szerkezetre, belököm Anát, aztán pofátlanul ráülök az utolsó szabad hintára. Persze a kölykök látván, hogy nem maradt szabad ülőhely a lánchintán, azonnal sírva fakadnak. Teli torokból, hangosan bömbölve, ahogy kell. A szülők szája már épp nyilna, néhány kelletlen szóra, de háborgásuk már nem ér el hozzánk, mert a hinta elindul.
- Démonlovas
Vélemények
  ❱❱
Anammelech
❱❱⌛ 2024-07-14, 07:35
El sem hiszem, hogy Adra ilyen könnyen bele ment, ez technikailag képtelenség, mert rühelli az embereket és minden velük kapcsolatos dolgot. Mégis, ragyogó szemekkel egyezem bele a feltételeibe és gondolatban már az óriáskerék tetején romantikázom a Lovassal. Egy szemvillanásnyi idő alatt elkészülök, csizmámon a cipzárt viszont már komótosan húzom fel, ezzel is borzolva Démonom idegeit. Viszont amint elkészülök a Férfi ki is vezet a szobából, vélhetően a helyes irányba indulunk, mert percekkel később már látható az óriáskerék és hamar észrevesszük a tömeget is a bejáratnál. Na ehhez nekem sem fűlik a fogam, így alternatív megoldást keresünk a bejutásra. A nem túl magas kerítésen átlendülve hamar bejutunk. Adra pedig felteszi a bűvös kérdést, hogy mit is szeretnék csinálni?! Gyermeki mosoly ül ki a pofimra és de csupán ennyit mondok;
-Először is körbe nézni.-karolok a démonba amint elnyomja a csikket. Lassú lépésekkel indulok balra ahol természetesen rögtön bele is botlunk az összes édességes standba. Igen, van ami nem változik, ez pedig az édesség iránti imádatom. Jól be kéne tankolnom belőle, mert a készleteim igen csak fogyóban vannak. De ráérek akkor ha elindulunk vissza a hotelbe.
-Lánchinta.-sikkantok fel és húzom is magam után Adrát, megvan az első úticélunk.
-Ugye te is felülsz velem?-nézek rá könyörögve ahogy beállok a sorba.
#anammelechreag
-Először is körbe nézni.-karolok a démonba amint elnyomja a csikket. Lassú lépésekkel indulok balra ahol természetesen rögtön bele is botlunk az összes édességes standba. Igen, van ami nem változik, ez pedig az édesség iránti imádatom. Jól be kéne tankolnom belőle, mert a készleteim igen csak fogyóban vannak. De ráérek akkor ha elindulunk vissza a hotelbe.
-Lánchinta.-sikkantok fel és húzom is magam után Adrát, megvan az első úticélunk.
-Ugye te is felülsz velem?-nézek rá könyörögve ahogy beállok a sorba.
#anammelechreag
- Démon
Vélemények
  ❱❱
Adrammelech
❱❱⌛ 2024-07-06, 19:10
A leszámolás I.
A démonlovas méltányos ajánlattal áll elő, amivel Anammelech sem vitatkozhat. A férfi hajlandó engedményt tenni és most kivételesen előrébb venni a szórakozást, a munkánál. Adra már előre látja, kínkeserves órák elé néz, emberek és vidámpark egy helyen, igazi rémálom ez a számára, de ha ezután végre a feladatukra koncentrálhatnak és a démonnő kimulatozza magát, akkor végső soron megéri. Anát átjárja a gyermeki lelkesedés, még a szemei is csillognak annak gondolatától, hogy perceken belül az óriáskerék és a vattacukor birodalmába léphet. Ha Famine nem tudná, hogy Anammelech a bűn lángjaiból kelt életre, bizton azt gondolná, hogy halandóból lett démonná.
-Nagy buli, igen, persze. - feleli nem túl meggyőzően, majd csókot nyom a lány telt ajkaira.
-Akkor induljunk, húzd a csizmád, nehogy elfogyjon a fagyi meg a nyalóka. - tessékeli ki finoman öléből a nőt. Felkelve a székből a zakójáért nyúl és magára kapja, belső zsebéből előhalássza a cigarettás dobozt és kivesz egy szálat, majd ajkai közé véve az öngyűjtó lángja felett meggyújtja. Ha Ana elkészül, gyors léptekben hagyják el a hotelt, és a szórólapon megjelölt cím felé veszik az irányt. Nem kell sokat menniük, néhány háztömbbel arrébb már látszik is az óriáskerék. A bejáratnál viszont kígyózó sorok állnak, amit egyiküknek sincs kedve kivárni. Amúgy sem jellemző rájuk a szabályok betartása. Órákig tartó ácsorgás helyett más opciót keresnek a bejutásra. Egy kevésbé fókuszált részen, a kerítésen keresztül másznak be a vidámpark területére. Senki nem figyel fel kihágásukra.
-Na, mit szeretnél először csinálni? - teszi fel a kérdést a mulatozó halandó tömegbe érve, majd még egy utolsó slukkot szív a cigijéből, mielőtt a földre dobva a csikket cipője talpával taposná el.
- Démonlovas
Vélemények
- Jól jegyezd meg ezt a nevet:Ajánlott tartalom
- ADATLAPOM✦ Néhány fontos infó ✦
- Kapcsolat
Vélemények
1 / 2 oldal • 1, 2
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.